PlanteCenter Fyns logo
Avalon - Blommetræ

Avalon - Blommetræ 5-8 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Beskrivelse

Blomme-sorten ‘Avalon’ er en meget stor, delikat og meget velsmagende syrligt-sød dessert-frugt og spiseblomme. Ganske tidligt om foråret blomstrer denne fine blommesort. Frugterne fra Avalon-træet er store, runde, søde og saftige.
Farven på Avalon-sorten er noget ganske særligt. Avalon-blommer har indtagende røde og bordeaux nuancer med frisk sol-gul baggrundsfarve. Sorten er oprindeligt fra England, og navnet ‘Avalon’ henviser til helte-sagnet om ‘Kong Arthur’, der udspiller sig på øen ved samme navn.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Blommer af sorten ‘Avalon’ modner sidst i august og først i september måned. Avalon-træet er sundt og har en charmerende, let hængende grevækst. Avalon-frugterne er faste i konsistens. Det velsmagende, gyldne frugtkød, slipper let stenen. Skrællen er fin og tynd. Blommer af sorten Avalon bliver ca. 5 cm store, og vejer rundt regnet 100 gram. rund krone, Kan holde sig en uges tid på køl, 

Måske kender du navnet Avalon, fra den keltiske mytologi, hvor Avalon er en hellig ø, der forbindes med Kong Arthur og Lady Guinevere.

Stammer fra Long Aston i England.


A-Kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ.