PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Ananas Renette Æble

Ananas Renette Æbletræ 5-8 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Krydrede græsgrønne æbler med gylden solside og fast, sne-hvidt frugtkød, er de frugter, du kan høste fra æblesorten ‘Ananas Renette’.
Denne sort udvikler sig til et sundt og robust træ med smuk åben krone, der blomstrer med æbleblomster i nydelige sarte, lyserøde og dybt rosa nuancer.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

‘Ananas Renette’ er let at dyrke, og bærer velsmagende kvalitets-æbler fra september til oktober måned.
Denne æblesort er yderst velegnet, hvis du ønsker at opbevare høsten hen over vinterperioden.

‘Ananas Renette’ er en meget sund æbletræs-sort. Desværre ses den ikke så tit i de danske haver, til trods for at denne sort er både nem at dyrke, og giver meget friske og velsmagende æbler. Æbletræet ‘Ananas Renette’ er kendetegnet ved sin hårdførhed, og ved at det ikke bliver ikke så stort. Den åbne og brede krone er særdeles dekorativ i havens rum, på forskellig vis, alt efter årstiden.

Vælger du æblesorten ‘Ananas Renette’, får du modne æbler, der har en fabelagtig krydret smag og duft. ‘Ananas Renette’ er et fantastisk spiseæble, som du kan nyde i sensommerhaven, friskplukket i skyggen af træet. ‘Ananas Renette’ er også er meget velegnet til at lave skøn hjemmelavet saft, æblemost, bagværk og desserter af. Den kan også anbefales at lave marmelade af.

Ananas Renette-æblet har en frisk grøn farve, der minder om farven på en smuk velplejet græsplæne. Æblets solside er orange med et nærmest gyldent skær. Æblet er ikke så stort, og er en smule ovalt. Størrelsesmæssigt minder Ananas Renette-æblet om pigeon-æblet. Frugtkødet er fast i konsistens, og har en klar hvid farve, med grønne og gule årer.

‘Ananas Renette’ modner i slutningen af sensommeren, fra september til oktober måned,  og kan gemmes helt til januar, hvis det opbevares korrekt. Sorten ‘Ananas Renette’ stammer fra Holland, hvor klimaet minder en del om det danske. Sorten har en lang historie, og er registreret første gang i 1821.

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)