Søjleæble 'Goldcats'

Søjleæble 'Goldcats'

Vil du gerne have et elegant søjletræ i haven, fuld af friske, gyldne æbler med fin rød solside, så er æblesorten ‘Goldcats’ sikkert noget for dig. ‘Goldcats’ æbler minder af smag meget om æblesorten ‘Golden Delicious’. Med friskplukkede ‘Goldcats’ æbler vil du kunne sætte tænderne i sprøde og saftige æbler med sødmefuld smag og tilpas syrlighed. ‘Æbler af sorten ‘Goldcats’ kan høstes i slutningen af september og i begyndelsen af oktober måned.

369,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Malus Domestica ‘Goldcats’ - Flot søjleæbletræ med friske, gyldne æbler 

‘Goldcats’ er en sund og robust søjle-æblesort, som står flot i haven. Søjleæbletræer fungerer både godt som frugttræer og prydtræer i haven. ‘Freja’ æbletræet har dekorativ opret, søjleformet vækst uden sidegrene. Du modtager et stærkt 2-årigt søjleæbletræ med en højde på 70-100 cm i en 6,5 eller 10-liters potte. 

Du kan plukke ‘Goldcats’ æbler fra dit søjletræ sidst i september og ind i november måned. Frugterne er sprøde med dejligt, saftigt frugtkød. ‘Goldcats’ er et rigtig godt spiseæble, der smager bedst umiddelbart efter det er plukket. Længere tids opbevaring egner ‘Goldcats’ æblerne sig ikke til. 

Æblesorten ‘Goldcats’ er kendt siden 1996. ‘Goldcats’ er blevet til ved en krydsning mellem sorterne ‘Walz’ og ‘Calagolden’.