Skovfoged - Æbletræ

Skovfoged - Æbletræ

Skovfoged æbletræer: få utrolig flotte æbler tidligt på sæsonen 

Leder du efter en æblesort, der giver de allertidligste sunde sommerfrugter, er sorten ‘Skovfoged’ muligvis præcis, hvad du søger. Skovfogedæbler er formidable som friske spiseæbler,  og kan også udmærket anvendes som ingrediens i bagværk eller madlavning.
Konsistensen på Skovfoged-sortens frugter er fast og sprød. Planter du et Skovfoged-æbletræ i din have, vil du kunne nyde træets elegante åbne, krone og slanke grenvækst.

299,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 1-4 hverdage

Med Skovfoged-æbletræer kan du få utrolig flotte æbler tidligt på sæsonen. Hvis du går og overvejer, om du skal have et æbletræ, hvorfra du kan plukke æbler allerede i august, så kan vi anbefale sorten ‘Skovfoged’.

Skovfoged-æblet er kendt for, at være et af de første sommeræbler. Æblerne er flotte, sunde og hårdføre, med en frisk og sprød smag. Skovfogedæbler kan anvendes til madlavning, men æblet er bedst som spiseæble.

Hvis du bestiller et æbletræ af æblesorten ‘Skovfoged’, kan du se frem til, at få et træ med en åben og spinkel krone, hvorfra du kan plukke æbler fra sidst i august.

Sorten ‘Skovfoged’ stammer fra Lov ved Vordingborg på Sjælland. Det kendes siden begyndelsen af 1800-tallet.

For at du kan få æbler fra Skovfoged-træet, så skal træet bestøves af en anden sort.

Et Skovfoged-æbletræ fra Plantecenter Fyn er et dansk produceret kvalitets-æbletræ.

A-kvalitet 
Leveres i 5 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme MM106, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.