PlanteCenter Fyns logo
Heister Æble 'Ritt Bjerregaard'

Heister Æble Ritt Bjerregaard

Produktinformation

499,00 DKK

Beskrivelse

Søger du et stort, solidt og sundt æbletræ, der giver røde, sødmefulde og saftige spiseæbler af fantastisk god kvalitet, så er et ‘Ritt Bjerregaard’ Heister Æbletræ velvalgt. De friske, blanke ‘Ritt Bjerregaard’ sensommer-æbler kan høstes i september måned. Når du vælger et Heister Æbletræ, får du et robust frugttræ, du kan forme, så kronen starter i præcis den højde du foretrækker. ‘Ritt bjerregaard’ Heister har kraftig vækst og pryder haven med en prægtig blomstring i april-maj måned.

Fås også i andre størrelser

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

‘Ritt Bjerregaard’ er en af de nyere danske æblesorter, fra 2003. Denne æblesort stammer fra en frugtplantage ved Stestrup Old på Sjælland. Æblesorten ‘Ritt Bjerregaard’ er naturligvis opkaldt efter den tidligere overborgmester og minister Ritt Bjerregaard. 

Dit nye Heister Æbletræ af sorten ‘Ritt Bjerregaard’ er ikke selvbestøvende. Du skal derfor være opmærksom på at placere frugttræet, hvor der er gode bestøvere i nærheden. Muligvis har du allerede andre gode æbletræer i haven, der vil kunne bestøve ‘Ritt Bjerregaard’ æbletræet. Hvis ikke, er du måske interesseret i at se nærmere på andre sorter af æbletræer, som vil kunne fungere godt som bestøvere for denne sort.  ‘Discovery’, ‘Aroma’ og ‘Topaz’ er kvalitets-frugttræer, du med fordel vil kunne plante sammen med æblesorten ‘Ritt Bjerregaard’. Disse tre æblesorter kan købes som både Heister og standard-æbletræer.

Når du vælger at investere i et flot Heister Æbletræ, er det vigtigt at du har god plads til et stort frugttræ. Heister-æbletræer udvikler sig nemlig til særligt store frugttræer med kraftig rod. Dit ‘Ritt bjerregaard’ Heister Æbletræ leveres i robust 15 liters potte. ‘Ritt Bjerregaard’ Heister Æbletræet er podet på A2 grundstamme,  der giver god, kraftig vækst. Leveringshøjden på din ‘Ritt Bjerregaard’ Heister er 175-200 cm. 

 

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.