PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Heister Æble 'Holsteiner Cox'

Heister Æble Holsteiner Cox

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Ønsker du dig et prægtigt, stort æbletræ, der blomstrer fantastisk flot og bærer lækre æbler du enten kan spise friske eller tilberede til dejlige æble-retter og desserter, så er et Heister æbletræ af sorten ‘Holsteiner Cox’ velvalgt. Med en ‘Holsteiner Cox’ Heister får du et meget sundt og højtydende, stort æbletræ i haven. Herfra vil du kunne høste store, saftige, gul-grønne, lækre spiseæbler med køn rød dækfarve. Smagen af Holsteiner cox-æbler minder i nogen grad om smagen af Cox Orange-æbler.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Dit ‘Holsteiner Cox’ Æbletræ er podet på A2, der er en særligt kraftigt-voksende grundstamme. Du får altså et flot, stort frugttræ, når du vælger en Heister. Heister Æbletræer leveres i solide 15 liters potter, hvor der er god plads til træets kraftige rødder. Det robuste rodnet gør, at træet meget hurtigt kan etablere sig, søge næringsstoffer og finde vand. Leveringshøjden på den Heister du modtager, er 175-200 cm

Smagen af Holsteiner cox-æbler minder i nogen grad om smagen af Cox Orange-æbler. Du kan nyde de friskplukkede Holsteiner Cox-æbler som velsmagende, rustikke spiseæbler. Eller du kan anvende din høst af Holsteiner Cox-æbler i spændende retter og traditionelt bagværk med æble. Du kan også koge marmelade eller æblegrød og lave smagfuld, vitaminrig hjemmepresset æblemost af din Holsteiner Cox-æblehøst. 

‘Holsteiner Cox’ er ikke en selvbestøvende æblesort. Du skal altså sørge for at dit ‘Holsteiner Cox’ Æbletræ plantes, hvor der er gode æbletræer, der kan fungere som bestøvere i nærheden. Påtænker du at købe flere æbletræer, kan du med god grund se mere på bl.a.  ‘Filippa’, ‘Topaz’ og ‘Discovery’. ‘Holsteiner Cox’ kan nemlig bestøves af blandt andre disse sorter. ‘Filippa’, ‘Topaz’ og ‘Discovery’ fås både som Heister og som standard-æbletræer. Det er godt at være opmærksom på, at ‘Holsteiner Cox’ ikke kan fungere som bestøver for andre æblesorter. 

Bestøvningsoversigt for æbler

A-kvalitet
Leveres i 15 l. potte
Leveringshøjde omkring 150-200 cm.
Grundstamme A2,
Æbletræer på vildstamme A2 bliver 6-8 meter, alt efter sorten og beskæringen.
Træet er ikke klippet på den gennemgående stamme.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)