PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Comice - Pæretræ på vildstamme

Comice - Pæretræ på vildstamme 4-8 grene

Produktinformation

399,00 DKK

Sorten Comice er en gammel fransk sort, der siges, at give verdens allerfineste pærer. Comice er internationalt anerkendt for sine frugters gode spisekvalitet og smag.
Et pæretræ af denne sort er nemt at dyrke, og bærer store, delikate gul-grønne pærer, på helt op til 10 cm i længden og 6,5 cm i bredden.
Du kan høste Comice-pærer i oktober måned. Comice er en sund sort, der giver fantastiske frugter.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Doyenné du Comice lækker og saftig spisepære med en krydret sød smag

Comice-pærer er mat gul-grønne, kegleformede pærer med let flammende rødbrun kind. De kendes på deres smeltende og saftige frugtkød, der har en aromatisk og sød smag, med behagelig syrlighed. Tidspunktet for pærehøst af sorten ‘Comice’ er i oktober  måned. Comice-frugterne kan gemmes og nydes til november-december måned.

Det fulde navn for denne sort er Doyenné du Comice. Denne pæresort bærer netop dette navn, fordi den blev opfattet som ‘komiteens bedste pæretræ,’ da den først kom frem.  Doyenné du Comice kan føres tilbage til en fransk planteskole i byen Angers. Den første Comice-plante kom til Danmark i 1861, og 1930’erne blev der plantet overvældende mange pæretræer af denne sort. Faktisk rundt regnet 14.000 årligt.

Selve pæretræet af sorten ‘Comice’ er kendetegnet ved en kraftig vækst. Træet udvikler en smuk, smal og opret krone, mens træet endnu er ungt. Det ældre Comice-pæretræ vil opnå en bredere krone. Denne pæresort fungerer også godt på espalier.


For at få Comice pærer skal træet bestøves af en anden sort.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

Et Dansk produceret kvalitets pæretræ.

A kvalitet 4-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme Pyrus communis, kraftigvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)