PlanteCenter Fyns logo

Blomsterfrø FAQ - Alt du bør vide om blomsterfrø

Af Stig Pedersen (opdateret )

Det har stor betydning for at lykkes med plantning af blomsterfrø, at du gør det på rette tidspunkt og køber den rette mængde plantefrø. Men når man ved, hvordan man skal gøre, er det ikke en stor videnskab. Og vores fornemmeste opgave er netop at gøre det nemt for dig at plante blomster, så danske haver bliver smukkere til gavn for bier og miljøet.

Her er de 9 mest efterspurgte ting omkring blomsterfrø:

  1. Såning af blomsterfrø til blomstereng – hvordan?
  2. Hvornår kan jeg så mine blomsterfrø?
  3. Hvad er blomsterfrø med Vermiculit og frøfyld?
  4. Kan man spise blomster fra haven?
  5. Hvordan anlægger jeg en blomstereng?
  6. Kan jeg så mine blomsterfrø direkte i græsplænen?
  7. Hvad er de bedste blomster til insekter, sommerfugle og bier?
  8. Se vores blomsterblandinger med flerårige blomster
  9. Mere om biodiversitet og det at være vild med vilje

 - Box 400x400

Når du klikker på et af de 9 links ovenfor, kommer du videre til vores blogindlæg, hvor vi går mere i dybden med hvert emne. Det er nemlig forskelligt, hvilket niveau man er på i forhold til plantning af blomster, og for ikke at skrive 9 sider i én køre med al info, har vi gjort det mere overskueligt for dig ved at opdele de forskellige spørgsmål i emner.

Listen er som sagt lavet med de spørgsmål omkring blomsterfrø, vi får oftest. Men hvis du har andre spørgmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde de helt rette blomsterfrø, der passer til netop din have, og vi har mange års erfaring som gartnere og planteskolejere, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig - og ikke mindst klæde dig godt nok på til at gå i haven og hygge dig med dit nye blomsterprojekt.

Mariehøne i blomst

Vi håber at du vil få stor glæde med mange flere blomster i haven, og samtidig kunne nyde alle de gode ting der følger med, når der kommer mere liv i haven, og man slipper for at bruge tid på at klippe græs.

Tilmeld dig PlanteCenter Fyns nyhedsbrev

Her kan du se alle vores blomsterfrø-blandinger.