👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Zellernød - Hasselbusk
Storfrugtet Hassel

Zellernød - Hasselbusk

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Hasselbusken ‘Zellernød’ er en meget frugtbar hassel-sort med store, aflange hasselnødder. De modne Zellernøddekerner er behageligt milde og sødmefulde. De friske Zellernødder har en delikat, frisk nøddesmag, mens de nødder du gemmer til senere brug opnår en fyldigere smag. Skallen på en Zellernød er middelkraftig. Med en Zellernød Hasselbusk i haven får du en hasselbusk du vil kunne glæde dig over i mange år.

Ikke på lager

Storfrugtet hassel Zellernød

Corylus Avellana ‘Zellernød’- rigtbærende hassel med aflange, velsmagende nødder

Sætter du blot en enkelt hasselbusk, vil den kun bære frugt, hvis du i forvejen har andre hasler i nærheden. Vil du sikre dig gode bestøvningsforhold for din hassel, skal du plante flere forskellige sorter i din have. Du kan f.eks. sætte hasselsortern ‘Webbs Price’ og ‘Nottingham’ sammen med din ‘Zellernød’. Er Zellernød dine favorit, kan du evt. kombinere med den dekorative sort ‘Rød Zellernød’. 

Hasselbuskene blomstrer i foråret, ganske tidligt, allerede i januar-marts. Hasselnødderne sidder placeret parvis eller enkeltvis på en Zellernød-busk. Når du vælger en Zellernød-hasselbusk får du en sund og kraftig plante af middelkraftig vækst. Placerer du dine hasler i sol og læ, eller evt. halvskygge, vil de trives godt. 

Når hasselnødderne er tørret, kan de gemmes til senere brug. Hvis du placerer dem hvor der er tørt og køligt, holder de sig bedst. Hasselnødder er meget næringsrige og vil være et godt mellemmåltid i de kolde vintermåneder. Du kan også anvende nøddehøsten til skønne desserter og lækkert hjemmebag.

Hassel buske er fantastiske planter at have i haven, friske nødder, og gode grene til at lege med for børnene. Den er en god busk for fugle, egern og insekter.

Storfrugtede hasselnøddebusk som bliver op til 5 meter høj og 3 meter bred.

Der skal to forskellige sorter af hasselbuske til, for at få nødder.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hasselbusk

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)