PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Cosford - Hasselbusk

Cosford - Hasselbusk

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søger du en rigtig god hassel-sort, der bærer store, velsmagende hasselnødder med fin, tynd brun-stribet skal, du let kan knække, så er en Cosford-hasselbusk et rigtig godt valg. Cosford-nødder smager fantastisk friske, og egner sig også rigtig godt til at tørre og gemme. En hasselnød af sorten ‘Cosford’ er mellem halvanden og to cm lang, og sidder dekorativt placeret, enten parvis eller i frugtstande med op til 5 hasselnødder.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Corylus Avellana ‘Cosford’ - brunstribede, velsmagende hasselnødder i tynd skal

Cosford-hasselnødder er tyndskallede, aflange frugter, der omsluttes af korte haser

Nødder af sorten ‘Cosford’ modner i slutningen af september måned og begyndelsen af oktober. Cosford-nødder har en fin, frisk og mild nøddesmag i oktober måned, hvor du kan nyde denne hasselsorts modne frugter. Du kan også gemme en del af Cosford-nødderne til senere brug. De tørre hasselnødder opbevares bedst, hvor der er tørt, mørkt og køligt.

Med en hasselbusk af sorten ‘Cosford’ investerer du i en sund kvalitets-hassel med rig frugtsætning. En Cosford-hasselbusk trives i læ, hvor der er solrigt eller halvskygge

Jorden du sætter denne hassel-sort i, må gerne være rig på muld.

Cosford-sorten blomstrer i marts og april måned, med gule hanrakler og røde hunblomster. 

Cosford er ikke en selvbestøvende frugtbusk, så den kan, ligesom andre hasler, ikke stå alene. For at opnå en god bestøvning kan du sætte din ‘Cosford’ sammen med sorterne ‘Rød Zellernød’, ‘Lamberts Filbert’ eller ‘Halleske Kæmpe’, eller andre gode hassel-sorter. 

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hasselbusk

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)