PlanteCenter Fyns logo
Webb's Price - Hassel

Corylus avelana 'Webb's Prize'

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Corylus Avellana ‘Webb’s Price’ blomstrer i marts og april måned. På denne hasselbusk sidder hasselnødderne placeret parvis på busken, eller i klaser med 4 nødder i hver. Du kan høste de modne hasselnødder fra hasselbusken ‘Webb’s Price’ fra og med september måned og frem til begyndelsen af november. 

Kraftig plante i 10 liters potte

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Webbs Price - Hassel

Corylus Avellana ‘Webb’s Price’ - vind-tolerant og delvis selvbestøvende hassel

‘Webb’s Price’ er en delvis selvbestøvende hassel. Får at opnå en rigtig god bestøvning, er det dog bedst, at du sætter din hasselbusk sammen med andre gode hassel-sorter. Du kan f.eks. plante din ‘Webb’s Price’ sammen med sorterne ‘Rød Zellernød’, ‘Halleske Kæmpe’ eller ‘Lamberts Filbert’. På den måde får du en meget rig og varieret høst af hasselnødder. Vælger du sorter, der modner på forskellige tidspunkter, kan du samtidig opnå en forlænget høstperiode i haven. 

Ønsker du at opbevare noget af årets hassel-høst til senere brug, kan du gemme de tørre nødder på et køligt og tørt sted, hvor der også gerne må være begrænset lys. Gemmer du hasselnødder til de kølige vinterdage, har du et sundt og velsmagende mellemmåltid, og samtidig hjemmedyrkede nødder som ingrediens i bagværk og desserter.

Webbs Price er delvis selvbestøvende, men du får klart det bedste resultat, hvis den også bliver bestøvet af en anden hasselnøddebusk.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hasselbusk