Webb's Price - Hassel

Webb's Price - Hassel

Søger du en hassel-sort, der er selvbestøvende, og som ikke kræver læ, så er ‘Webb’s Price’ et rigtig godt valg. Denne sort trives godt på en solrig placering i haven, eller i halvskygge ‘Med ‘Webb’s Price’ får du en meget produktiv hassel-sort, der vil give dig et rigt udbytte af friske og velsmagende nødder. Særligt hvis du sætter den sammen med andre hassel-sorter. Webb’s Price-nødder er dekorative lysebrune, aflange af facon og store nødder. 

Kan blive op til 4 meter høj og 3 meter bred.

Har et meget stort udbytte af nødder der er klar fra midten af september.

Store og flotte planter i 10 liters potter.

 

199,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Webbs Price - Hassel

Corylus Avellana ‘Webb’s Price’ - selvbestøvende og vind-tolerant hassel

Corylus Avellana ‘Webb’s Price’ blomstrer i marts og april måned. På denne hasselbusk sidder hasselnødderne placeret parvis på busken, eller i klaser med 4 nødder i hver. Du kan høste de modne hasselnødder fra hasselbusken ‘Webb’s Price’ fra og med september måned og frem til begyndelsen af november. 

‘Webb’s Price’ er en selvbestøvende hassel. Får at opnå en rigtig god bestøvning, er det dog bedst, at du sætter din hasselbusk sammen med andre gode hassel-sorter. Du kan f.eks. plante din ‘Webb’s Price’ sammen med sorterne ‘Rød Zellernød’, ‘Halleske Kæmpe’ eller ‘Lamberts Filbert’. På den måde får du en meget rig og varieret høst af hasselnødder. Vælger du sorter, der modner på forskellige tidspunkter, kan du samtidig opnå en forlænget høstperiode i haven. 

Ønsker du at opbevare noget af årets hassel-høst til senere brug, kan du gemme de tørre nødder på et køligt og tørt sted, hvor der også gerne må være begrænset lys. Gemmer du hasselnødder til de kølige vinterdage, har du et sundt og velsmagende mellemmåltid, og samtidig hjemmedyrkede nødder som ingrediens i bagværk og desserter.

Webbs Price er delvis selvbestøvende, men du får klart det bedste resultat, hvis den også bliver bestøvet af en anden hasselnøddebusk.