👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Halleske Kæmpe - Hassel
Storfrugtet hassel

Halleske Kæmpe - Hassel

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Leder du efter en sund og hårdfør, storfrugtet hassel-busk, så er sorten ‘Halleske Kæmpe’ et rigtig godt valg. ‘Halleske Kæmpe’ bærer mange, ovale, brune hasselnødder med tynd skal, der let kan knækkes. Hasselnødder af sorten ‘Halleske Kæmpe’ er nogle af de største, og måler mellem 2-3 cm. Selve hasselbusken er kraftigt-voksende med oprette grene og flot grøn bladvækst. Modnings-tidspunktet for denne sort ligger i oktober-november måned.

Flot plante i 10 l. potte.

Ikke på lager

Hasselbuske ‘Halleske Kæmpe’

Når du vælger en hasselbusk af sorten ‘Halleske Kæmpe’ får du en flot opret og kraftig plante, der bliver op til 5-6 meter høj. Du kan plante ‘Halleske Kæmpe’, hvor der er læ, i sol eller halvskygge.  ‘Corylus Avellana x Maxima ‘Halleske Kæmpe’ blomstrer i april og maj med diskrete, gule blomster. 

Hasselbuske ‘Halleske Kæmpe’ er ikke selvbestøvende, og du skal derfor sørge for at have flere gode hassel-sorter sammen i haven, der indbyrdes kan bestøve hinanden. Du kan f.eks. sætte din ‘Halleske Kæmpe’ sammen med ‘Lamberts Filbert’, ‘Nottingham’ eller ‘Cosford’. Kunne du tænke dig en meget dekorativ hassel i kombination med din ‘Halleske Kæmpe’ er sorten ‘Rød Zellernød’ et godt valg. 

Du kan spise de frisk og milde nødder umiddelbart efter høst, eller tørre og gemme din nødde-høst til senere brug. På en placering, hvor der er tørt, køligt og mørkt, holder hasselnødderne sig godt og længe. Hasselnødder er næringsrige og vil være en velsmagende og sund snack i de kolde måneder. Du kan også anvende dine Halleske Kæmpe-frugter til bagværk og lækre desserter. 

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hasselbusk

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)