PlanteCenter Fyns logo
Rød Zellernød - Hasselbusk

Rød Zellernød - Hasselbusk

Produktinformation

299,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Vil du gerne have en hassel, der både giver velsmagende nødder og pryder haven, så er sorten ‘Rød Zellernød’, måske det helt rigtige valg til din have. Med en Rød Zellernød-hasselbusk vil du i årets løb kunne glæde dig over de forskellige, smukke røde, orange og bronzefarvede nuancer i bladvæksten. Du kan sætte ‘Rød Zellernød’ som hegn eller som fritstående plante i haven, og glæde dig over de lækre og dekorative frugter.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Corylus Avellana x Maxima ‘Rød Zellernød’ - fantastiske farver og velsmagende nødder

I september og oktober måned kan du nyde høsten fra hasselbusken Corylus Avellana x Maxima ‘Rød Zellernød’. Hasselnødder af denne sort, sidder som noget helt særligt, placeret i dekorative, smukke, røde haser. Du kan spise de røde Zellernødder friske, hvor de smager mildt og friskt umiddelbart efter du har samlet dem. Eller du kan gemme dem til senere brug, hvor der er tørt, køligt og gerne mørkt. Hasselnødder af denne sort er aflange af facon, og har en tynd skal, du let kan knække.

En Hasselbusk af sorten ‘Rød Zellernød’ kan blive op til 4 meter høj. Når du vælger denne dekorative frugtbusk, vil du få en fantastisk flot, stor plante, der kommer leveret i 10-liters potte. ‘Rød Zellernød er kraftigtvoksende og imponerer med røde og purpurfarvede blade i forår og sommerperioden, og skifter til overdådige efterårsfarver i orange og bronze. 

Med Corylus Avellana x Maxima ‘Rød Zellernød’ får du en rigtbærende hasselbusk, der vil trives rigtig godt, hvor der er læ, i sol eller i halvskygge i din have. Rød Zellernøds blomstring finder sted i februar og marts måned, hvor hasselbusken bærer gule hanrakler og røde hunblomster. ‘Rød Zellernød’ er ikke selvbestøvende, og du vil derfor have brug for flere gode hasselbuske, får at opnå en god bestøvning. Du kan f.eks. sætte ‘Rød Zellernød’ sammen med hassel-sorterne ‘Cosford’, ‘Bolviller’ eller almindelig, grøn ‘Zellernød’.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Hasselbusk