PlanteCenter Fyns logo

Liguster

Liguster barrodsplanter er et godt valg, hvis du gerne vil skabe en flot, stedsegrøn hæk, der skærmer godt af hele året.  Ligusterhække er meget populære, og har været det igennem mange år. En Ligusterhæk har charmerende mørkegrønt løv, og bliver med tiden meget tæt.  I foråret blomstrer Ligusterhækken med små, hvide blomster. I efteråret sætter din nye ligusterhæk mørke, dekorative bær. Du får altså en hæk, der er nydelig at se på, hele året rundt. Barrods Liguster-planter er robuste og har en fin forgrening.

Produkter

Liguster vulgare - meget stærke, stedsegrønne Ligusterplanter

Når du bestiller nye Liguster barrodshækplanter, får du sunde, stærke, stedsegrønne kvalitetsplanter til din nye Ligusterhæk. Du kan købe Ligustrum vulgare barrodsplanter i to forskellige størrelser. På den måde kan du vælge præcis den højde af Liguster-planter, der passer til dine have-ønsker. Du kan vælge mellem barrods Liguster-planter med en højde på 50-80 cm eller 80-120 cm . Liguster-planternes rod er ikke regnet med i højdeangivelsen. 

Liguster er en af vores mest solgte hækplanter.  Her får du en virkelig flot hæk til en rigtig god pris. Barrods Liguster er kraftige og flot forgrenede hækplanter. Der skal bruges 4 Liguster-planter pr. meter, når du planter ny Liguster-hæk af barrodsplanter. Mindste salg er 100 Liguster-hækplanter. De stedsegrønne liguster-hækplanter danner hurtigt en tæt og fyldig hæk. 

Måske er netop barrodsplanterne det rette valg for dig. Vil du gerne se nærmere på Liguster Hækplanter, der endnu hurtigere danner færdig og tæt afskærmende hæk, kan de se nærmere på Færdighæk Liguster. Vælger du denne løsning, kan du have en helt færdig hæk, på blot en eftermiddag. 

Du kan se alle vores barrodshækplanter her