👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Barrodshækplanter liguster Liga

Liguster 'Liga' 120-140 cm. Kraftige, 4-6 grene

Produktinformation

36,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Liguster er meget populære, solide, stedsegrønne hækplanter, der danner en stærk og dekorativ hæk. Liguster har særdeles flot, mørkegrønt løv året rundt. Om foråret blomstrer ligusterhækken med fine, hvide blomster.
I sensommeren sætter Ligusterhækken mørke bær, der ikke er spiselige, men pryder hækken. Når du vælger at plante Liguster, modtager du sunde barrodsplanter, der vil kunne give dig en meget robust, grøn hækvirkning i årevis.

Mindstekøb af Liguster barrodsplanter er 100 stk.

Ved 100 stk. er prisen

36,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
31,95 DKK1.250,00 DKK
28,95 DKK4.000,00 DKK
26,95 DKK10.000,00 DKK
24,95 DKK24.000,00 DKK

Ikke på lager

Ligustrum vulgare 'Liga' - solide, stedsegrønne hækplanter med fin grensætning.

Når du planter en ny Ligusterhæk af barrodsplanter, skal du beregne 4 planter pr meter, for at opnå den optimale hæk-effekt.  Du bør kun plante barrods Ligusterhæk uden for planternes naturlige vækstsæson. Altså i efteråret eller tidligt i foråret, mens jorden er fri for frost.
Ved plantning af nye Liguster hækplanter, er det vigtigt at du ved, at rødderne skal være udstrakte og vende nedad. Bøjer rødderne opad, vil det kunne gøre, at planten udvikler sig dårligt og meget langsommere. Du sætter dine nye Liguster-planter i jorden sådan, at de dækkes op til det sted, hvor de tidligere har været under jord ved producenten. Du vil kunne finde ud af hvor, ved at se efter en farveforskel i barken. Når den ny liguster-plante er tildækket, er det bedst at træde jorden lidt sammen, så der ikke er luftlommer, og så vande godt.

Liguster er gode kraftige, danskproducerede planter. Ligusterhækken kendes på den dekorative, dybe, mørkegrønne kulør, den tætte grenvækst, og fantastisk gode evne til at dække, lukke af og skabe læ. Liguster er en god, robust og meget nøjsom hæk-plante. I juli måned blomstrer liguster med kønne, hvide blomster. Senere sætter ligusterhækkene blå-sorte, blanke bær. Ligusterhæk er stærk af vækst, og kan blive op til 4 meter høj. 

Ligustrum vulgare en plante i oliven-familien. Vildtvoksende kan Liguster-planter findes bjergene i  Central- og Sydeuropa, hvor de vokser som krat eller frodig underskov.

Se alle vores barrods-hækplanter her

Hvis du ønsker hækplanter i fuld størrelse med det samme, så kig på Færdighæk Liguster.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)