PlanteCenter Fyns logo
Havtorn 'Sirola'

Havtorn 'Sirola'

Produktinformation

199,00 DKK

Beskrivelse

Ønsker du en lidt mindre Havtorn-busk, der giver rigtig mange, sunde frugter, med særligt god holdbarhed, så er sorten ‘Sirola’ meget velvalgt. ‘Sirola’ Havtorn er en hunplante, der trives fantastisk godt på en solrig placering haven. Sætter du også en Havtorn hanplante, sikrer du optimale bestøvnings-betingelser for din ‘Sirola’ Havtorn. Sirola-frugter er aflange Havtorn, der kan høstes meget tidligt på sæsonen, allerede i juli-august måned.

Sirola er næsten tornfri

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Hippophea rhamnoides ‘Sirola’ - Flot tidlig, Havtorn med få torne

Når du vælger denne sort, får du en Havtorn-busk, der bliver omkring 1-2 meter høj. Denne Havtorn-sort er altså en af de lavere Havtorn-buske. Der er flere fordele ved Havtorn-sorten ‘Sirola’ . For det første danner den færre torne, og du vil derfor lettere kunne høste de solmodne Havtorn. For det andet vil du med denne sort få en Havtorn-busk, der danner færre rodskud. Derved undgår du en frugtbusk, der breder sig for meget. For det tredje, holder Sirola-Havtorn sig godt. 

Havtorn ‘Sirola’ er en meget fin, mindre Havtorn hun-plante, der vil pryde haven med sine dekorative blade, og kulørte frugter. Når du vil dyrke Havtorn, som frugtbusk i haven, behøver du både en han-plante og en hun-plante, for at opnå bestøvning og bærsætning. Du kan f.eks. sætte ‘Sirola’ Havtorn sammen med Havtorn ‘Polmix 1’. Ønsker du også at opnå en særlig lang Havtorn-sæson i haven, kan du med fordel sætte sorten ‘Sirola’ sammen med sorten ‘Frugana’ eller ‘Orange Energy’, der modner i september måned. 

‘Sirola’ Havtorn trives på en god, solrig placering i haven. Du kan plante ‘Sirola’ Havtorn i mager, sandholdig jord, eller almindelig havejord, der ikke er leret. ‘Sirola’ er en robust og vindhårdfør frugtbusk. Denne sort er udviklet og forædlet i Tyskland af H.J.Albrecht

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Havtorn