Aronia 'Aron' - Surbær

Er du interesseret i smukke prydbuske, der bærer store, søde, runde surbær i mørkeblå og purpurfarvede nuancer, så er Aronia-sorten ‘Aron’ et spændende valg til haven. ‘Aron’ Aronia-busken bærer saftige og fantastisk vitaminrige surbær. Denne busk har dekorative, blanke, grønne blade i foråret og hen over sommeren. I efterårsmånederne skifter Aronia-buskenes farver til smukke gule, rødlige og violette nuancer. Med Aronia ‘Aron’ får du en god, dansk surbær-sort, som giver dig prydbuske og frugtbuske i et.

Kraftig busk i 5 liters potte.
Salgshøjde 30-50 cm.

129,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Aronia Melanocarpa ‘Aron’

Aronia og Surbær er forskellige betegnelser for samme frugtbusk. Du modtager dine nye, sunde og solide surbærbuske i 5-liters potter. En surbærbusk af sorten ‘Aron’ er opret af vækst og har en flot forgrening. Du kan forvente at dine 'Aron' Aronia-buske opnår en højde på 1-2 meter, når det er fuldt udvoksede. Aronia ‘Aron’ blomstrer med meget fine, hvide til sart rosa blomsterklaser i foråret. Henover sommeren står denne surbær-sort frodig og grøn, inden den i sensommeren og efteråret runder af med skønne høstfarver. Du kan anvende dine Aronia-buske som en prægtig uklippet hæk, eller som flotte fritstående buske.

Surbær eller Aronia er en helt særlig bær-type. Aronia-bær er mørke, som auberginer, og har en helt særlig bitter-sød smag. Høsten fra netop denne bærbusk har et særligt højt indhold af c-vitaminer og antioxidanter, og er derfor bestemt også værd at overveje. De søde og lidt bitre surbær kan med fordel tilberedes eller tørres. Du kan f.eks. anvende dine friske ‘Aron’ surbær i marmelade, hjemmelavet saftevand af blandede bær fra haven, Aronia-te, sunde smoothies med blandet frisk frugt fra haven.