PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Havtorn 'Pollmix 1'

Havtorn 'Pollmix 1'

Produktinformation

199,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Ønsker du at dyrke Havtorn i haven, bør du sætte dine Havtorn hun-planter sammen med en rigtig god bestøver, som ‘Polmix 1’. Sætter du alene hun-havtorn er chancerne for bestøvning og bærsætning små. Denne Havtorn-han er en let tornet, opret busk med dekorativt sølvglinsende løv. Havtorn ‘Polmix 1’ er en fantastisk hårdfør og nøjsom busk, der kan fungere som bestøvere for mange hunplanter.

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Hippophea rhamnoides ‘Pollmix 1’ - Havtorn hanplante, rigtig god bestøver

Når du investerer i en ‘Pollmix 1’ Havtorn hanplante, får du en dekorativ busk i haven, der kan fungere som bestøver for helt op til 40 Havtorn hunplanter. Havtorn hunplanter bærer kun frugt med en hanplante i nærheden. 

Denne sort af Havtorn er en robust, nøjsom og stærk han-plante, der er udviklet og forædlet med særligt henblik på bestøvning. Sætter du ‘Polmix 1’ Havtorn sammen med hun-planter, som ‘Orange Energy’ og ‘Frugana’, vil du kunne opnå en rigtig god høst. 

Du kan med fordel plante din ‘Polmix 1’ Havtorn-busk i fuld sol. Ønsker du at skabe læ i haven, er Havtorn-buske meget anvendelige. Du kan plante dine nye Havtorn-buske i almindelig havejord. Jorden må gerne være mager og sandet. 

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Havtorn

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)