PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Havtorn 'Orange Energy'

Havtorn 'Orange Energy'

Produktinformation

199,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kunne du tænke dig selv at dyrke de populære, supersunde, orangefarvede Havtorn i haven, så er sorten ‘Orange Energy’ en rigtig god sort. Når du vælger en Havtorn frugtbusk af denne sort, får du en frugtbusk med store, flotte, ovale frugter, der er lettere at komme til, fordi denne sort har færre torne end mange andre sorter af Havtorn. ‘Orange Energy’ Havtorn modner i september måned. Denne sort går også under navnet ‘Habego’.

Ikke på lager

Hippophea rhamnoides ‘Orange Energy’ - Storfrugtet Havtorn med færre torne 

Med Havtorn ‘Orange Energy’ får du en god, frugtbar og meget nøjsom frugtbusk. ‘Orange Energy’ har en køn bladvækst, der på oversiden er dekorativt grågrøn og på undersiden lysere med en blank, sølvfarvet nuance. ‘Orange Energys’ frugter har en flot, kraftig lysende, orange kulør, og indeholder mange vitaminer og antioxidanter. En Havtorn-busk af denne sort vil opnå en højde på omkring 4 meter.

'Orange Energy' er en hunplante, og det er derfor vigtigt, at du i haven også sætter en Havtorn hanplante, for at opnå bestøvning. Du kan f.eks. sætte sorten 'Polmix 1' sammen med din hunplante af sorten 'Orange Energy'.

Havtorn ‘Orange Energy’ leveres i 5 liters potter, og kan plantes ud på en solrig placering i haven. Havtorn kan vokse i almindelig havejord, der ikke er leret. Havtorn ‘Orange Energy’ tåler meget mager jord, og kan også plantes hvor jorden er saltholdig. Denne sort er forædlet i Tyskland af H.J. Albrecht

Med denne forædlede sort, får du en Havtorn-busk med færre torne. Det gør høsten lettere. Frugterne er store og en smule lodne. De er klar til høst midt i september måned. Du kan f.eks. anvende din høst af Havtorn til lækker Havtornsirup, samt Havtorn-likør eller kompot med Havtorn. 

A-kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Havtorn

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)