PlanteCenter Fyns logo
'Hugin' Aronia - Surbær

Aronia 'Hugin' - Surbær

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Søger du en anderledes frugtbusk, der både giver dig et stort udbytte som nytteplante og bi-plante i haven, så er Aronia et fantastisk godt valg. Aronia ‘Hugin’ blomstrer i juni med fine, hvide blomster og bærer modne bær i september måned. Den bliver ca. 1,5 meter høj. Aronia-bær er rige på vitaminer, antioxidanter og mineraler. Du kan også anvende Aronia-bærbuske som prydplanter, eller dekorativ afgrænsning og opdeling af havens rum.
Kraftig busk i 5 liters potte.
Salgshøjde 30-50 cm.

Ikke på lager

Aronia Melanocarpa ‘Hugin’ - fantastisk, flot frugtbusk og prydplante

Aronia Melanocarpa er en mindre kendt frugtbusk og prydplante med mange gode egenskaber. Når du anskaffer en Aronia - Surbær, får du en robust, stærk og sund frugtbusk leveret i en 5-liters potte. Aronia ‘Hugin’ trives i sol eller hvor der er let skyggefuldt. 

Aronia ‘Hugin’ er en meget dekorativ plante med fint forgrenet vækst. En Aronia af sorten ‘Hugin’ opnår en højde på halvanden til toenhalv meter, når den er fuldt udvokset. I foråret blomstrer Aronia nydeligt med hvide blomsterklaser. I efteråret pryder Aronia-buskene haven med deres smukke efterårsløv og mørkt purpur-farvede til sorte frugter. 

Aronia kendes også under navnet surbær. Smagen er bitter og sødmefulde på en og samme tid. Når du anvender dine Aronia-bær til madlavning eller som tørret snack, får du gavn af de mange vitaminer, mineraler og antioxidanter, som de byder på. Du kan lave en velsmagende marmelade af Aronia og æble, eller solbær. Du kan også anvende din Aronia-høst til  te, saft eller lækre smoothies.