PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Valnøddetræ - Juglans regia 'Broadview'

Valnøddetræ - Juglans regia 'Broadview' 60-80 cm

Produktinformation

749,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Kunne du tænke dig et prægtigt Valnøddetræ i haven, hvorfra du kan høste flotte, store, aflange spise-nødder med rigtig god smag, så er Valnødde-sorten ‘Broadview’ et rigtig godt valg. Broadview-valnødderne modner i september-oktober måned, og smager fantastisk mildt og dejligt umiddelbart efter høst. Du kan også tørre og gemme  en del af høsten, og nyde den mere fyldige valnøddesmag. Med ‘Broadview’ vælger du en hårdfør sort af Valnød.

Valnøddetræ - Juglans regia 'Broadview' salgshøjde 60-80 cm

Fås også i andre størrelser

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Juglans Regia ‘Broadview’ - robust sort med meget velsmagende valnødder

Broadview-valnøddetræet udmærker sig ved tidlig bæring, og ved sine gode egenskaber som bestøver for mange andre valnødde-sorter. Vælger du at plante et valnøddetræ af sorten ‘Broadview’, investerer du i en sund og robust valnødde-sort med kraftig af vækst og smukt, kuppelformet, bred krone. Denne sort har rødder i Polen, men er også meget kendt i Canada. 

Når du planter dit nye ‘Broadview’ valnøddetræ, skal du placere det solrigt i dyb muld. 

Broadview-valnøddetræet har en høj grad af hårdførhed, og hører til blandt de mindre sorter af valnøddetræer. Med tiden udvikler ‘Broadview’ valnøddetræet sig til et 10-15 meter højt træ. ‘Broadview’ er et ret kompakt valnøddetræ med stor tolerance overfor frost. 

Broadview-valnødder kan både spises friskhøstede eller gemmes til anvendelse senere. Valnødder af sorten ‘Broadview’ er meget anvendelige i kager og bagværk, sprøde efterårssalater, ragouter og nøddepatéer. Broadview-valnødder egner sig også glimrende til hjemmelavet Valnøddesnaps. 

Valnøddetræer er ‘blødere’. Det har betydning, i forhold til beskæring. Det bedste tidspunkt for beskæring af dit valnøddetræ, er i september-oktober måned. Når du har høstet de velsmagende valnødder, og inden løvfald.

 

A-Kvalitet,
Leveres i 10 l. potte.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets valnødtræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)