PlanteCenter Fyns logo
Søjlepære 'Obelisk'

Søjlepære 'Obelisk'

Produktinformation

429,00 DKK

Beskrivelse

Når du vælger de elegante ‘Obelisk’ søjle-pæretræer til din have, får du frugttræer med meget stor prydværdi og let tilgængelige spisepærer. Obelisk-pæresortens frugter modner 

i oktober-november måned. Pærer af denne sort er kendetegnet ved deres, smukke afrundede pæreform, og smag med dejlig vaniljearoma. Obelisk-pærer har saftigt, hvidt frugtkød, og kan spises friskplukkede eller tilberedte.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Bestøvningsoversigt for pærer

Kunne du tænke dig et eller flere dekorative, slanke Pære-søjletræer med gode spisepærer til din have, så er pæresorten ‘Obelisk’ fantastisk god. Med Pæresorten ‘Obelisk’ kan du plante et flot, slankt søjle-pæretræ, der er opkaldt efter de egyptiske stenpiller ved samme navn. 

Søjle-pæretræet ‘Obelisk’ er ikke selvbestøvende. Det bør derfor bestøves af andre gode pæresorter, der blomstrer samtidigt. Måske har du allerede gode pæretræer i haven, eller i nærheden, der kan fungere som bestøvere for dit Obelisk-pæretræ. Ellers kan f.eks. vælge at sætte pære-sorterne ‘Anna’ eller ‘Herrepære’ sammen med dit Obelisk Søjle-pæretræ. 

Er du interesseret i flere gode søjlefrugttræer, kan du se nærmere på de mange spændende sorter af søjleæbletræer. Der findes i dag et bredt udvalg af æblesorter inden for Søjletræer. Du kan f.eks. sætte et søjleæbletræ af sorten ‘Greencats’, hvis du holder af saftige grønne æbler