PlanteCenter Fyns logo
Søjleæble 'Suncats'

Søjleæble 'Suncats'

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Kunne du tænke dig et smalt og elegant æble-søjletræ med smukke og velsmagende gul-røde frugter, så er æblesorten ‘Suncats’ et rigtig godt valg. ‘Suncats’ giver flotte, kulørte æbler med mildt og blødt frugtkød. Med æblesorten ‘Suncats’ får du både et dekorativt frugttræ og fantastisk dejlig spisefrugt, friskplukket fra sommerhaven. Suncats-æblerne er let tilgængelige og kan høstes i de lune dage i august og september måned.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Malus Domestica ‘Suncats’ - elegante æble-søjletræ med milde, røde æbler

Når du vælger et æble-søjletræ, får du et særligt smalt og meget elegant frugttræ, der af udseende minder om en søjle. Du kan sætte et enkelt selvbestøvende, smukt søjletræ i din have, hvis pladsen er trang, og alligevel få en fin frugthøst. De friskhøstede Suncats-æbler smager skønt og tåler kortere tids opbevaring. Du kan også sætte flere spændende æblesorter, og opnå variation i smag og farver. Med flere sorter, der afløser hinandens høstperioder, vil du samtidig kunne forlænge høstperioden. Du kan f.eks. sætte ‘Suncats’ sammen med sorterne ‘Goldcats’ og paradisæble-søjletræet ‘Maypole’. 

 

Hvert enkelt æble-søjletræ fylder kun ganske lidt i bredden. På den måde, vil dit frugttræ ikke optage meget plads i haven, og heller ikke kaste meget skygge. Frugterne på æble-søjletræet ‘Suncats’ sidder meget tæt på stammen, og er ganske lette at plukke. 

Med æble-søjletræer vælger du dekorative, frugtbærende prydtræer. De forædlede sorter, der i dag er tilgængelige, giver æbler af rigtig fin spisekvalitet. Æbler fra søjletræer er meget ensartede frugter, fordi alle har godt med sol tilgængeligt. Investerer du i flere træer, kan du anvende dine æble-søjletræer til rumdelere i haven. 

 

Æblesorten ‘Suncats’ giver meget saftige æbler, der er og velafbalancerede i smagen med både sødme og let syrlighed. ‘Suncats-æbler har en kraftig skræl, og egner sig særdeles godt i den sprøjtefri have. sund æblesort med rigtig god resistens overfor frugttræskræft, skurv og meldug. Du kan også sætte din Suncats-søjletræer i dekorative i krukker

i den mindre have, hvor der ikke er plads til et stort æbletræ med fyldig trækrone.

 

Du modtager et sundt og kraftigt 2-årstræer med en højde på 70-100 cm, når du bestiller æblesorten ‘Suncats’. Søjletræet leveres i 6,5- eller 10-liters potte