PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Pære med 3 sorter, Concorde/Herrepære/Anna
Pære med 3 sorter, Concorde/Herrepære/Anna

Pære med 3 sorter, Conference/Clara Frijs/Williams

Produktinformation

549,00 DKK

Med et Familie-pæretræ får du med et enkelt frugttræ i haven, fornøjelsen af hele tre gode pæresorter. Når du vælger kombinationen Conference/Clara Frijs/Williams, får du mange gode smagsoplevelser og en god lang høstperiode. 

Ikke på lager

Har du plads til et frugttræ i haven, og vil du samtidig gerne have glæde af flere gode pæresorter, så er et Familie-pæretræ en rigtig god investering.  Med et Familie Pæretræ vil du kunne høste hele tre forskellige pæresorter, med hver deres særlige kvaliteter og forskellige modningstidspunkter. De tre sorter bestøver hinanden indbyrdes. 

Med et Conference/Clara Frijs/Williams pæretræ får du en god lang høstperiode, hvor du kan plukke dejlige, friske pærer i haven. De søde ‘Herrepærer’ er modne i begyndelsen af september måned. De velsmagende ‘Concorde’ er spiseklar i slutningen af september, og de lækre aromatiske Anna-pærer afrunder pære-sæsonen i starten af oktober. Pæresorten ‘Anna’ bærer pærer med rigtig god holdbarhed. Med dette familie-pæretræ har du på den måde hjemmedyrket frugt helt fra begyndelsen af september til november. 

Er du interesseret i at udvide pære-sæson i din have yderligere, kan du sætte gode Standard Pæretræer af sorter, der modner allerede i august. Sætter du sorterne ‘Colerée de Juillet’ og ‘Clara Frijs’ har du friske pærer fra og med august. Du kan se hele udvalget af spændende pæresorter her.

Alle træer er mærket med de forskellige sorter, så du ved hvilke pære der kommer på hvilken gren.
Familietræer bør beskæres så der er balance mellem de forskellige sorter.

A-kvalitet 
5-8 grene
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
10 l. potte
Grundstamme, Middelvoksende.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)