PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Pære med 3 sorter, Clapps Favorite/Grev Moltke/Herrepære
Pære med 3 sorter, Clapps Favorite/Grev Moltke/Herrepære

Pære med 3 sorter, Clapps Favorite/Grev Moltke/Herrepære

Produktinformation

549,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Med et Familie-pæretræ får du med et enkelt frugttræ i haven, fornøjelsen af hele tre gode pæresorter. Når du vælger kombinationen Clapps Favorite/Grev Moltke/Herrepære, får du mange gode smagsoplevelser og en god lang høstperiode. Med ‘Clapps Favorite’ vil du kunne høste let krydrede, gul-grønne spisepærer, ‘Herrepære’ giver dig velsmagende, smeltende græsgrønne pærer og fra sorten ‘Grev Moltke’ vil du kunne plukke sødmefulde, aromatiske, grøn-gule pærer.

Clapps Favorite
Herrepære
Grev Moltke

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Har du plads til ét frugttræ i haven, og vil du samtidig gerne have glæde af flere gode pæresorter, så er et Familie-pæretræ en rigtig god investering.  Med et Familie Pæretræ vil du kunne høste hele tre forskellige pæresorter, med hver deres særlige kvaliteter og forskellige modningstidspunkter. De tre sorter bestøver hinanden indbyrdes. 

Med et Clapps Favorite/Grev Moltke/Herrepære træ får du en god lang høstperiode, hvor du kan plukke dejlige, friske pærer i haven. De søde ‘Herrepærer’ er modne i begyndelsen af september måned. De velsmagende ‘Grev Moltke’ er spiseklar i slutningen af september, og de lækre søde og let krydrede ‘Clapps Favorite’ modner allerede fra slutningen af august. Med dette familie-pæretræ har du på den måde hjemmedyrket frugt helt fra slutningen august til oktober. 

Er du interesseret i at udvide pære-sæsonen i din have yderligere, kan du sætte gode standard pæretræer af sorter, der modner senere. Sætter du sorten ‘Anna’, der modner i starten af oktober og har en lang holdbarhed, vil have lækre pære helt til november. Du kan se hele udvalget af spændende pæresorter her.

Alle træer er mærket med de forskellige sorter, så du ved hvilke pære der kommer på hvilken gren.
Familietræer bør beskæres så der er balance mellem de forskellige sorter.

A-kvalitet 
5-8 grene
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
10 l. potte
Grundstamme, Middelvoksende.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)