PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Ive - Blommetræ

Ive - Blommetræ 3-4 grene

Produktinformation

319,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Ive - Blommetræ med stabil bæring

Søger du en blommesort, der bærer saftige, ovale blå-røde frugter i rigtig god spisekvalitet, er Prunus domestica ‘Ive’, måske et rigtig godt valg for dig.
Et blommetræ af denne sort bærer modne spiseblommer i god kvalitet fra slutningen af august og til begyndelsen af september måned.
Blommetræet ‘Ive’ er et sundt og kraftigt voksende frugttræ, med en smuk bred krone og let hængende grenvækst.  

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Ive - Blommetræ med stabil bæring

Ive blommesorten er til dig, der ønsker et blommetræ med stor frugtbarhed og med frugter af særdeles god spisekvalitet. Blommer af sorten ‘Ive’ kendetegnes ved en  charmerende og blå-violet farve og et tyndt lag dug i en mere lyseblå nuance. Ive-blommer er middelstore, søde og kendt for at have lækkert saftigt frugtkød. I sensommeren vil du kunne glæde dig til at høste de velsmagende blommer fra Ive-træet.

De smager herligt, både friskplukkede fra træet, og tilberedte. Du kan f.eks. anvende frugterne fra dette blommetræ i råmarinerede eller i en blommecrumble.

Blommetræet ‘Ive’ stammer oprindeligt fra Sverige. Siden midt i 1980’erne er sorten markedsført i Danmark

Ive blommetræet kan især anbefales, fordi den sammenlignet med andre lignende sorter, har en meget stabil og god bæring. Hvis du bestiller et Ive-blommetræ, får du et sundt og kraftigt voksende træ med en bred krone og 5-8 grene. Et blommetræ af sorten Ive, er yderst kraftig af vækst, især mens træet er ungt. Når træet begynder at bære frugt, bliver væksten mere moderat og grenene antager en mere hængende form. Med årene tiltager frugtsætningen. Ive er en blommesort, der kræver fremmedbestøvning, for at bære frugt.

For at få Ive blommer skal træet bestøves af en anden sort.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

A-Kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)