PlanteCenter Fyns logo

Familietræ Pære med 3 sorter

Familietræ Pære med 3 sorter

Familietræer kaldes også for et trio-træ, da tre sorter er podet på samme stamme. Er pladsen i din have sparsom, eller er der ikke andre pæretræer i nærheden af din have, vil det være en fordel med et familietræ, hvor sorterne indbyrdes bestøver hinanden. At samme træ bærer frugt fra tre sorter, skaber en udvidet modnings-sæson. Derfor får du både variation af smagsoplevelser og et maksimalt udbytte af frisk frugt, ved af at have et familie-pære-træ i haven.

Produkter

Et Pære Familietræ giver altså mulighed for at få modne frugter over en længere periode. Et familie Pæretræ sikrer samtidig en god bestøvning af alle sorterne, da hvert træ er sammensat, så sorterne bestøver hinanden indbyrdes.

Du kan f.eks. kigge nærmere på sorten Concorde/Herrepære/Anna. Sorten 'Concorde' er den første du kan høste pærer fra. Den giver store gulgrønne, saftige pærer med sød aroma, sidst i september. Fra 'Herrepære' kan du midt i september høste sødmefulde grønne pærer. Som afslutning på pære-sæsonen, kan du I oktober nyde sorten 'Annas' søde, middelstore pærer.

Familietræet findes også som æbletræ. Du kan se vores udvalg af Æble Familie-træer her