👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Espalie Pære 'Conference'
Espalier på stativ

Espalier Pære 'Conference'

Produktinformation

599,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Conference pæretræet er til dig, der vil have saftige pærer med en sød smag.

Holder du af en engelsk inspireret have, og er du på udkig efter et rigtbærende frugttræ, er pæresorten ‘Conference’ måske netop det, du søger. Conference-pærer er prisvindende på grund af deres fine smag og friske konsistens. De er aflange, sprøde og søde i smagen og egner sig godt til lagring. Faktisk kan de opbevares helt frem til januar.  Conference-træet kan fint placeres i den mindre have, hvor den med sine oprette grene, vil kunne opnå en god højde.

Ikke på lager

Conference Pæretræ med middelstore, saftige og velsmagende pærer.


Frugterne af sorten ‘Conference’ er aflange og lidt rust-klædte. De har en rigtig fin smag, og er sprøde i konsistens. Conference-pærer kan høstes i september og oktober måned. Denne sort har en lang historie og tradition i både England, Danmark og Europa i øvrigt. Sorten er også populær indenfor pære-avl, og kan ofte  købes dagligvarehandlen. Conference-pærer udmærker sig ved at have en rigtig god holdbarhed, og kan lagres helt fra september-oktober og frem til januar måned.

Især i England er Conference-pæretræer i dag meget udbredte og afholdte. Denne pæresort vandt førsteklasses certifikat af det engelske Haveselskab ved en Pære-konference tilbage i 1885. Heraf fik den sit navn, ‘Conference’. Conference-pæretræer har været i handlen i England siden 1894. I Danmark har vi kunne købe Conference-pæretræer i planteskolerne siden år 1906, og de er et populært og godt valg til danske haver.

Pæretræet ‘Conference’ er en svagt/middel-voksende pæresort, med oprette grene, der egner sig rigtig godt i den lille have, som espaile eller hvor pladsen i haven ikke er så omfangsrig.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte.
Træerne har grene i 2 etager og leveres på stativ.
Grundstamme Kvæde A, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)