PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Victoria - Blommetræ

Dværgblommetræ - Victoria 3-4 grene

Produktinformation

369,00 DKK

Hvis du vil forkæle både din have og din gane, så er Victoria-blommetræet, med dets velsmagende blommer, et godt bud.
Victoria-blommetræet får dekorative grønne blade og smukke hvide blomster, til glæde for havens haver bier. Selve blommen er orangerød med svag violet skind. Indeni er det velsmagende frugtkød gult. Frugtkødet har en behagelig og god aroma.
Sorten Victoria er selvbestøvende og meget velegnet til havebrug.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Victoria - et flot blommetræ til haven, med god smag og aroma!

Hvis du bestiller et Victoria blommetræ, får du et utroligt smukt, bredt træ med hængende grene, der er langsomt voksende. Sorten ‘Victoria’  er rigtbærende og giver frugter, der i størrelse bliver 4-5.5 cm i højde og omkring 4 cm i bredde. Victoria-blommer har middel-saftigt frugtkød, der ikke helt slipper stenen.

Som friskplukket spisefrugt fra haven, er sorten ’Victoria’ fantastisk. Du kan også vælge, at tilberede din høst i retter som blommetærte, sensommer-salater eller som ingrediens i chutney. Du kan også lave blommesaft eller snaps af Victoria-blommer.

Victoria blommetræer stammer fra England. Man ved ikke med sikkerhed, hvor gammel denne blommesort er. Siden midten af 1800-tallet er den kendt og forhandlet i England. I begyndelsen af 1900-tallet viser optegnelser, at Victoria-blommetræer har udgjort en betydelig del af de forhandlede blommetræer i danske planteskoler.

Victoria er en selvbestøvende blommesort.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

A kvalitet, 3-4 grene
Leveres i 6,5 l. potte.
Grundstamme VVA-1 Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)