PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Concorde - Pæretræ

Concorde - Pæretræ på vildstamme 5-8 grene

Produktinformation

399,00 DKK

Concorde er fin nyere pæresort, skabt af gamle, internationalt anerkendte pæresorter. Concorde rummer de bedste kvaliteter fra Frankrigs stolthed ‘Comice’ og Englands darling ‘Conference’. I oktober måned kan du høste sødmefulde og lidt krydrede spisepærer af denne sort.
Concorde-pærer er gulgrønne frugter med nydelig rødlig solside.
Concorde bliver af nogen kaldt selvbestøvende, men hvis du vil have en god bestøvning, er det en rigtig god ide at plante 2 forskellige sorter.

Læs mere om bestøvning af pæretræer.

 

 

Ikke på lager

Concorde pæretræ med velsmagende og søde let krydrede pærer.

‘Concorde’ er en glimrende, nyere krydsning mellem ‘Comice’, som er den fineste franske sort, og Englands bedste pæresort ‘Conference’. Siden 1984 har ‘Concorde’ været på markedet, og glædet haveejere med saftige og aromatiske pærer.

Concorde-pærer modner i oktober måned, og kan lagres helt frem til februar. Det er altså en af de mest holdbare pæresorter, hvad lagring angår.

Frugten af Concorde er mellemstor og bliver ca. 6-7 cm i længde. Concorde-træet udvikler en køn opret krone, der vokser i et roligt tempo. Denne pæresort siges at være delvis selvbestøvende, men det anbefales også at plante en anden sort så du er sikker på god bestøvning.

Gode bestøvere er bla. Anna, Carola, Clara Frijs, Conference.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

Et Dansk produceret kvalitets pæretræ.

A kvalitet 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme Pyrus communis, kraftigvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)