Stikkelsbær Captivator

Captivator Stikkelsbærbusk

‘Captivator’ er stikkelbærsorten for dig, der søger en stikkelsbærbusk, der bærer smukke røde, syrlig-søde aromatiske stikkelbær. Du kan høste havens solmodne Captivator-stikkelbær i august måneds lune sommerdage. Med stikkelsbærsorten ‘Captivator’ investerer du i sunde, stort set tornfri stikkelsbærbuske, som du vil kunne høste de velsmagende bær fra, uden at få ubehagelige rifter.

149,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 1-4 hverdage

Ribes Uva-Crispa ‘Captivator’ - smukke røde, aromatiske stikkelsbær 

Med stikkelsbærsorten ‘Captivator’ investerer du i en meget sund stikkelbærsort.’Captivator’ er meget sygdomsresistent stikkelsbærsort, der vokser med moderat vækst. Stikkelsbærsorten ‘Captivator’ er selvbestøvende, og kan godt stå alene. Sætter du flere stikkelsbærsorter sammen, vil du få en endnu bedre bestøvning, og en mere rig høst af stikkelsbær. 

Når du planter din Captivator-stikkelsbærbusk, er det særligt godt, hvis du sørger for at planten står i muldrig jord, hvor der ikke er for tørt. Du kan plante dine Captivator-stikkelsbærbuske, hvor der er godt solrigt eller eventuelt  i delvis skygge. De mest velsmagende modne bær, og den mest rigelige stikkellbærhøst opnår du ved at sætte ‘Captivator’ på en solrig placering i haven. 

De modne Captivator-stikkelsbær smager dejligt friske. Du kan også koge en dejlig stikkelsbærgrød eller hjemmelavet sød stikkelsbærsyltetøj med vanille af dine modne Captivator-stikkelbær. Friske Captivator-stikkelsbær er også velegnede i sprøde og friske  sommer-salater.