Stanza - Ribsbusk

Stanza - Ribsbusk

Med sorten ‘Stanza’ får du sunde og robuste, nordiske ribsbuske med lækre, søde og syrlige bær. Stanza-ribs er smukke, højrøde sommer- ribs med en god syrligt-sød smag. Stanza-ribsbuske er hårdføre og robuste planter, der gror rigtig godt på en dejlig solrig placering i haven. Giver du dine ribsbuske godt med plads og luft imellem, vil de gengælde med rig bærsætning og sund frodighed i haven.

Dansk produceret kvalitetsplante.
5 l. potte
Nypottet.

149,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Ribes Rubrum ‘Stanza’ - smukke, højrøde sommerribs

Ribes Rubrum ‘Stanza’  er en sort af ribsbuske, der egner sig rigtig godt i det danske klima. Du kan sætte ‘Stanza’ som fritstående busk i frugthaven eller placere flere ribsbuske i forbindelse med hinanden. Du kan let danne et frodigt hegn af ribs-planter ved at sætte dem med en afstand på en meter mellem hver. 

En ribsbusk af sorten Ribes Rubrum ‘Stanza’ bliver omkring 1,3 meter høj og omtrent lige så bred. Stanza-ribs er meget let dyrkelige, og de trives i jord, der er hummus-rig. 

Der er mange muligheder med ribs i haven. Du kan f.eks. lave en traditionel rødgrød, eller en flot farvet og velsmagende ribsgelé, af dine hjemmedyrkede ribs. Hjemmelavet ribssaft smager skønt en sommerdag på terrassen. Rysteribs som friskt og sødt mellemmåltid eller tilbehør en sommerdag, vil mange også finde delikat. Ribs er flotte som dekoration på kagebordet eller osteanretningen. Har du mange, og det får du sandsynligvis, så er Stanza-ribs fint fryseegnede.