PlanteCenter Fyns logo
Tatjana - Stikkelsbærbusk

Tatjana stikkelsbærbusk

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Når du vælger en Tatjana-stikkelsbærbusk, får du de mest fantastiske, søde grønne stikkelsbær. Tatjana-stikkelsbær er store og kuglerunde, og du kan høste dine Tatjana-stikkelsbær i starten af juli måned. Stikkelsbærsorten ‘Tatjana’ er en stort set tornfri stikkelsbærsort. Det gør det meget let at høste de velsmagende frugter. Med ‘Tatjana’ investerer du i sunde, kraftige, selvbestøvende stikkelsbærbuske.

Nypottet

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes Uva-Crispa ‘Tatjana’ - tornfri busk med de sødeste, store grønne stikkelsbær

Ribes Uva-Crispa ‘Tatjana’ er en glimrende, nyere, næsten tornfri stikkelsbærsort, der er meget let at høste fra. En Tatjana-stikkelsbærbusk har en frodig opret og let overhængende vækst, som står flot i frugthaven. 

Vil du gerne skabe ekstra gode bestøvningsforhold, og kunne du tænke dig en varieret og rig stikkelsbærhøst, kan du f.eks. sætte din Tatjana-stikkelsbærbusk sammen med sorterne ‘Captivator’ og ‘Invicta’. Du kan også plante de lækre ‘Jostabær’, der er en særlig krydsning mellem stikkelsbær og solbær. 

Med Tatjana-stikkelsbærbuske i haven, er der mange friske bær, du vil kunne nyde i de lune sommerdage. De modne stikkelsbær, kan holde sig friske i op til en uge på køl. Du kan også anvende dine Tatjana-stikkelsbær til mild, sød stikkelsbærsaftevand, smagfuld stikkelbærrelish eller stikkelsbærtærte. Du kan også lave lækre rå-syltede stikkelsbær eller stikkelsbærkage af din høst.