PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Tatjana - Stikkelsbærbusk

Tatjana stikkelsbærbusk

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Når du vælger en Tatjana-stikkelsbærbusk, får du de mest fantastiske, søde grønne stikkelsbær. Tatjana-stikkelsbær er store og kuglerunde, og du kan høste dine Tatjana-stikkelsbær i starten af juli måned. Stikkelsbærsorten ‘Tatjana’ er en stort set tornfri stikkelsbærsort, (der er dog torne på ældre grene). Det gør det meget let at høste de velsmagende frugter. Med ‘Tatjana’ investerer du i sunde, kraftige, selvbestøvende stikkelsbærbuske.

Nypottet

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Ribes Uva-Crispa ‘Tatjana’ - tornfri busk med de sødeste, store grønne stikkelsbær

Ribes Uva-Crispa ‘Tatjana’ er en glimrende, nyere, næsten tornfri stikkelsbærsort, der er meget let at høste fra. En Tatjana-stikkelsbærbusk har en frodig opret og let overhængende vækst, som står flot i frugthaven. 

Vil du gerne skabe ekstra gode bestøvningsforhold, og kunne du tænke dig en varieret og rig stikkelsbærhøst, kan du f.eks. sætte din Tatjana-stikkelsbærbusk sammen med sorterne ‘Captivator’ og ‘Invicta’. Du kan også plante de lækre ‘Jostabær’, der er en særlig krydsning mellem stikkelsbær og solbær. 

Med Tatjana-stikkelsbærbuske i haven, er der mange friske bær, du vil kunne nyde i de lune sommerdage. De modne stikkelsbær, kan holde sig friske i op til en uge på køl. Du kan også anvende dine Tatjana-stikkelsbær til mild, sød stikkelsbærsaftevand, smagfuld stikkelbærrelish eller stikkelsbærtærte. Du kan også lave lækre rå-syltede stikkelsbær eller stikkelsbærkage af din høst. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)