PlanteCenter Fyns logo

Bøg

Bøg barrodsplanter til er til dig, der drømmer om at få en nydelig klassisk bøgehæk, der står rigtig flot hele året. Bøgehække er meget afholdte, og skærmer godt af. En bøgehæk har smukt lysegrønt løv i foråret, dekorative mørkegrønne blade i sommerhalvåret og charmerende efterårs-brune blade vinteren over. På den måde er du er sikret en flot bøgehæk hele året rundt. Barrods bøgeplanter er kraftige og velforgrenede hækplanter.

Produkter

Fagus Sylvatica - klassisk bøgehæk med flot, grønt løv 

Når du bestiller Bøg barrodshækplanter får du gode, kraftige kvalitetsplanter til din nye bøgehæk. Du kan købe Fagus Sylvatica barrodsplanter i tre forskellige størrelser. Du kan derfor vælge præcis den højde af bøgehæk-planter, der passer til din ønsker for din have. Du kan vælge mellem barrods-bøgeplanter i flere højder. Bøgeplantens rod er vel at mærke ikke medregnet i højden.

En bøgehæk er forholdsvist let at etablere. Bøgeplanterne tåler skygge, frost og kraftig beskæring, når først de er veletablerede. Hele vinteren holder bøgehækken bladene, der i efteråret skifter til smukke gyldne efterårsfarver. Bøgehækken danner derfor en flot afgrænsning af haven hele året. En barrods bøgehæk er regelmæssig hæk af kraftig og god kvalitet. 

Måske gør du dig overvejer om, hvilken type ny hæk, du skal sætte. Måske tænker du på om du har tid og lyst til at vente på at dine nye hækplanter, bliver store og dækker helt af, eller om du vil investere i større og mere robuste planter. Ønsker du at opnå en særligt god, hurtigt afskærmende og tæt hæk-virkning med det samme, kan du se nærmere på Bøg Prima FærdigHæk . Du kan let få en ny, kraftig bøgehæk på en eftermiddag, hvis du investerer i bøgeplanter fra Prima FærdigHæk.  

Du kan se alle vores barrodshækplanter her