PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Bøg hækplanter 80-100 cm
Bøg hækplanter 80-100 cm. med høstfarve

Bøg hækplanter 80-120 cm. 10 stk. bundt. 3 årig

Produktinformation

18,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Bøg er en af de populæreste hækplanter i Danmark. Den flotte lysegrønne kulør bøgehækken får om foråret, det friske grønne løv den bærer hele sommeren, og efterårets dekorative, nøddebrune farveskifte gør bøgeplanterne til en særdeles flotte hækplanter i haven. Bøgehækken holder på sine blade vinteren over.
Først kort tid før de nye bøgeblade springer ud i maj, vil de gamle blade falde. Bøg har altså en fantastisk god, tæt hækvirkning året rundt.

Planterne i denne størrelse, er bundet i 10 stk.
Mindstesalg er 100 planter.

Prisen er pr. stk.

18,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
15,95 DKK750,00 DKK
14,95 DKK2.000,00 DKK
13,95 DKK5.000,00 DKK
12,95 DKK12.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Fagus Sylvatica - Populære bøgeplanter i god kvalitet

Du kan plante barrods-bøgehæk uden for vækstsæsonen, når jorden er frostfri. Når du planter dine nye barrods bøgeplanter, skal du sørge for at rødderne er udstrakte og vender nedad. Bøjer roden, kan det gøre planten mindre stabil på sigt.  Du placerer dine nye bøgeplanter sådan, at jorden dækker op til det sted, hvor de har været under jord ved producenten. Du kan se på barken, hvortil jorden har gået, fordi der vil være en lille farveforskel. Når du har dækket din nyplantede barrods bøgeplante til med jord, træder du jorden godt sammen, for at undgå luftlommer. 

Bøgeplanterne er stærke og vil kunne tåle noget skygge og vind. Holder du af fugleliv i haven, er bøgehækken samtidig et rigtig godt tilholdssted for havens fugle. Først i maj måned springer bøgehækken ud, og står frisk og grøn. Bøgens blade er fine, ægformede og har en køn bølget rand. I sammenhæng skaber bøgebladene en meget dekorativ flade, der kan beskrives som en grøn mosaik af blade. Af den grund er den veletablerede bøgehæk en tæt afskærmende og læ-skabende hæk.

Når bøgehækken er veletableret, kan du klippe den en eller to gange årligt. Det er ikke så vigtigt, hvornår du klipper bøgehækken.  Dog skal du helst undgå at klippe din bøgehæk senere end august. På den måde giver du bøgehækkens nye skud tilstrækkelig tid til at hærde inden vinteren. Vil du gerne have en bøgehæk, der står meget veltrimmet , kan du klippe hækken både i  juni måned og igen i august. Ønsker du i stedet blot at klippe din bøgehæk en enkelt gang, vil det være bedst i juli måned. Klipper du hækken før Skt Hans, risikerer du at beskadige fuglereder.

I naturen findes bøg udbredt mange steder i tempererede dele af Europa. I Danmark er bøg et meget populært løvtræ, og en meget velanset hækplante. 

Du kan bestille Fagus Sylvatica som Barrodsplanter i flere forskellige størrelser, så du kan finde den højde, der passer bedst til din have.

Der skal bruges 4 planter pr. meter.

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)