👉 Lige nu ... Gode tilbud på frugttræer og buske. Tryk her, og se mere. 👈

PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Anna Pæretræ

Anna - Pæretræ 3-4 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Søger du en rigtig god pæresort, der giver store og grønne til gulgrønne frugter, er pæresorten ‘Anna’ muligvis den helt rigtige for dig.
Anna-pærer er aflange i facon, sødmefulde  og aromatiske. Du vil kunne glæde dig til at høste disse lækre frugter i slutningen af sensommeren, hvis du vælger at investere i et Anna-pæretræ.
Selve pæretræet af denne sort er sundt, har et opret udtryk, og vokser middelkraftigt.

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Anna pæretræ med søde og meget velsmagende pærer.

Et pæretræ af sorten ‘Anna’ er rigtbærende. Anna-pærer kan høstes fra slutningen af september måned, og nydes i oktober og november måned. Frugterne kan spises friske, eller anvendes til marmelade, bagværk eller anden madlavning. Pærer af sorten ‘Anna’ kan udmærket opbevares og gemmes helt frem til slutningen af november måned.

‘Anna’ er en glimrende middelstor pæresort, der bærer fine grønne til gul-grønne pærer, med mange grønne punkter. En Anna-pæres frugtkød er kendetegnet ved sin hvide farve med gult skær. Af konsistens er frugtkødet saftigt og en smule groft i strukturen.

Anna-pæretræet vokser med mellem-kraftig hastighed. Af vækst er denne pæresort opret og sundt. Et pæretræ af sorten ‘Anna’ pæretræ har en modstandsdygtighed.

Pæresorten ‘Anna’ er blevet til ved en krydsning mellem sorterne ‘Clara Frijs’ og ‘Sierra ’i 1981. Siden 1996 har Pæresorten ‘Anna’ været dyrket i Danmark.

Læs mere om bestøvning af frugttræer.

A kvalitet 3-4 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme Kvæde A, Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)