PlanteCenter Fyns logo
Blomme Anita

Anita - Blommetræ 5-8 grene

Produktinformation

329,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Holder du af smukke, ovale, violette blommer med lækker, fast konsistens og lyst, sol-gult frugtkød, så er blomme-sorten ‘Anita’ et rigtig godt valg. Anita-blommer modner i sensommeren, i slutningen af august og begyndelsen af september måned. Frugter af denne sort smager skønt syrlig-sødt, lidt krydret og har en rigtig god spisekvalitet. I maj måned blomstrer Anita-blommetræet med de fineste sart rosa blomster i maj måned, som du vil kunne glæde dig over, forår efter forår. 

Fås også i andre størrelser

Ikke på lager

Et Anita-blommetræ er et kønt, middelstort frugttræ med en bred og dekorativ, åben krone. Denne sort er delvist selvbestøvende. ‘Anita’ udvikler sig til et flot 2-4 meter højt frugttræ, der i kronen kan blive 2-3 meter. 

Anita er en rigtig god, svensk blommesort, der stammer fra Balsgård i Sverige. Sorten er blevet til ved at krydse sorterne Laxton Early og Ruth Gerstetter. Laxton Early er en prisbelønnet sort, der er kendt for at være højtydende. Ruth Gerstetter er en tysk sort med en fantastisk krydret smag og smuk rød-blå farve. 

A-Kvalitet, 5-8 grene
Leveres i 10 l. potte. Leveringshøjde 150 til 200 cm.
Grundstamme St. Julien, Middelvoksende.
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ