PlanteCenter Fyns logo
Vedbend - Hedera Helix 'Koldinghus'

Vedbend - Hedera Helix 'Koldinghus'

Produktinformation

15,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Vedbend Hedera Helix 'Koldinghus' er en meget spændende bunddækkeplante, med dekorative, snehvide og matgrønne, brogede blade. Du kan anvende din ‘Koldinghus’ bunddækkeplanter både hvor der er sol eller skygge i haven. Særligt smukt står denne bunddække-type, hvor du ønsker bunddække-planter, der lyser og og skaber variation. Vedbend ‘Koldinghus’ er en rigtig god, sund dansk vinterhårdfør sort. 6 til 8 planter pr. m2. Minimumskøb er 50 planter. 50 planter passer til et bed på 6 til 8 m2.

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisSpar
12014,95 DKK120,00 DKK
25013,95 DKK500,00 DKK
50012,95 DKK1.500,00 DKK
100010,95 DKK5.000,00 DKK

Ikke på lager

Vedbend 'Koldinghus' - flot hvidt og grønt farvespil i bladvæksten

Søger du en anderledes type af Vedbend-sort, der både pryder og dækker tæt af, så er godt Vedbend ‘Koldinghus’ velvalgt. Ligesom de øvrige sorter af Vedbend, breder også ‘Koldinghus’ sig flittigt med kraftig vækst. Vedbend evner både at klatre og krybe, ved at brede sig med udløbere i både højde og bredde, hvor det er muligt. Når dit vedbend-bunddække er veletableret, kan du beskære de ved behov.

Med de kønne og nøjsomme ‘Koldinghus’ Vedbend-planter, kan du skabe en meget varieret flade med smukt farvespil i mintgrønne og hvide nuancer. Denne særlige type af Vedbend, med flotte brogede blade, er velegnet til en større beplantning eller som bund omkring havens buske og træer. Vedbend ‘Koldinghus’ kræver kun meget lidt pleje, og er generelt let at holde. 

Kunne du, udover et stærkt bunddække, tænke dig et flot hegn eller rionet dækket af frodige Vedbend ‘Koldinghus’, er det helt ligetil. Du kan plante Vedbend ‘Koldinghus’, hvor den kan klatre og opdele din haves forskellige rum som en frodig slyngplante. De flotte, klatrende Vedbend-planter vil da med tiden dække hegn eller rionet helt.