PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Vedbend - Hedera helix Hevil

Vedbend - Hedera Helix 'Hevil'

Produktinformation

15,95 DKK

Vedbend, Hedera Helix 'Hevil' er en flot, fantastisk hårdfør og nøjsom stedsegrøn bunddækkeplante. Vedbend ‘Hevil’ er småbladet og har dekorative, fligede og lappede, mørkegrønne blade. Denne frodige Vedbend-sort kan trives, både hvor der er solrigt og i havens mere skyggefulde områder. Med Vedbend ‘Hevil’ er der rigtig mange muligheder i haven. Du skal anvende 8-10 planter pr. m2. Minimumskøb er 50 planter. 50 planter passer til et bed på 5 til 6 m2.

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Vedbend, Hedera Helix 'Hevil' - hårdfør og flot, stedsegrøn bunddækkeplante

Du kan plante dine nye Vedbend ‘Hevil’ bunddækkeplanter i helt almindelig havejord. Jorden må gerne være humusrig. Når først Vedbend ‘Hevil’ planterne er sat i jorden, breder de sig flittigt og forgrener sig, både i bredden og i højden, hvor de har mulighed for det. Du kan beskære dit Vedbend-bunddække efter ønske, når først bunddækket er veletableret og tæt. 

 

Du kan anlægge et bunddække af Vedbend ‘Hevil’ mange forskellige steder i haven. Både til større arealer og mindre områder, er Vedbend velegnet som bunddække. Du kan også sætte Vedbend ‘Hevil’ på skrænter og skråninger. Eller du kan anvende planterne som klatreplanter ved hegn, rionet eller pergola i haven.

 

Med bunddækkeplanter af Vedbend kan du skabe et flot og frodigt grønt plantetæppe i bunden af haven. ‘Hevil’ kan evt. kombineres med andre gode sorter af Vedbend/Efeu. Under løvfældende buske og træer vil et stedsegrønt Vedbend-bunddække stå særdeles flot året rundt. 

 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)