PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Cotula 'Platts Black' - Trædebregne

Cotula 'Platts Black' - Trædebregne

Produktinformation

15,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Vi anbefaler at du venter til foråret med at plante trædebregner.

Når du vælger at skabe et bunddække af sorten Cotula 'Platts Black'. får du et område i haven med frodig, stedsegrøn bund, der har et flot skifte af sorte, purpurfarvede og grønne nuancer. Trædebregner af sorten Cotula ‘Plattss Black’ klarer sig godt i både sol og skygge, når bare der ikke er alt for tørt. I foråret blomster ‘Platts Black’ Trædebregner med kønne, små grøn-gule blomster. Du behøver 8-10 planter pr. m2. Minimumskøb er 50 stk.

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Trædebregner, Cotula 'Platts Black' - lavt bunddække med meget smukke nuancer

Vil du gerne skabe et lavt og tæt bunddække, der tåler let betrædning, så er et bunddække af trædebregner ideelt. Bunddækkeplanter af Cotula-sorten ‘Platts Black’ ligner ganske små bregner og vokser som et flot plantetæppe mellem stensætninger, trædesten eller større planter i haven. Særligt i japansk inspirerede haver er denne bunddække-type meget anvendelig. 

 

Holder du af at skabe varierende farver i din have, så er sorten ‘Platts Black’ helt fantastisk. Sætter du dine ‘Platts Black’ trædebregner mellem løvfældende træer og buske, har du en meget dekorativ og frodig bund af lave planter. Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)