Citron Timian - Thymus Aureus

Vælger du at sætte Citrontimian som bunddække, på en solrig placering i haven, får du et fantastisk smukt og velduftende område. Citrontimian-planten har et flot farvespil i de grønne og gulbrogede blade, og prydes af hvide blomster-aks med et strejf af lilla, i maj og juni. 
Med citrontimian skaber du et stærkt, smukt og sundt bunddække, som også fugle og insekter i haven vil nyde godt af.  Du skal beregne 7-9 citrontimian-planter pr m2. 

Minimumskøb er 50 planter.
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 7 m2. 

Ved 50 stk. er prisen

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 2-4 hverdage

Citrontimian - et blomstrende bunddække med frisk citrusduft

Ønsker du at anlægge et duftende og blomstrende bunddække på et solrigt sted i haven, så er Citrontimian et rigtig godt valg. Citrontimian-plantens dekorative, gulbrogede blade og fine citrus-duft giver haven en charmerende middelhavsstemning. 

Citrontimian er en delvist stedsegrøn bunddækketype, med flotte sart lilla til hvide blomster-aks. Et tæt og veletableret bunddække af Citrontimian vil du kunne glæde dig over sommer efter sommer, hvor det står i fuldt flor. 

Du kan enten anlægge dit bunddække som en ensartet flade af Citrontimian, eller danne spændende mønstre med forskellige sorter af timian. Du skal være opmærksom på at Timian trives i sol eller halvskygge, og ikke i våd jord.