Thymus 'Doone Valley'

‘Doone Valley’ er en meget dekorativ timian-sort, der egner sig fantastisk godt som bunddække i solrige områder i haven. Med et ‘Doone Valley’ timian-bunddække får du smukke farvevariationer i mørkegrøn, solgul og lys-lilla nuancer. Samtidig dufter et bunddække af denne timian-sort dejligt krydret. For at sikre dit bunddække bliver tæt og dækker godt, skal du beregne 7-9 bunddækkeplanter pr m2.

Minimumskøb er 50 planter. 
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 7 m2.

Ved 50 stk. er prisen

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 1-3 hverdage

Thymus ‘Doone Valley’ - farvespil i mørkegrønne, solgule og lys-lilla nuancer

Timian-sorten ‘Doone Valley’ er en delvist stedsegrøn, lav bunddække-type, der afgiver en skøn krydret duft. ‘Doone Valley’ har det særlige kendetegn, at bladvæksten består af dekorativt, brogede blade i dybe mørke-grønne og sol-gule nuancer.

Blomstringen for timian falder i perioden fra maj til juni, hvor denne sort står med fyldige blomster i betagede lys-lilla til rosa farver.

Du kan skabe et smukt ensartet bunddække med denne timian-sort alene, eller vælge at sætte flere timian-sorter i kombination, så de danner et smukt mønster. Begge dele vil tilføre din have et behageligt strejf af middelhavsstemning, og være til stor fornøjelse for havens insekter og fugleliv.