Lodden Timian - Thymus Pseudolanuginosus

Ønsker du et krydret duftende og smukt, blomstrende bunddække med en helt særlig, afdæmpet grøn bladvækst, så er ‘Lodden Timian’ et rigtig godt valg. ‘Lodden Timian’ er delvist stedsegrøn og bærer smukke rosa blomster i maj og juni. På en solrig placering i haven, vil et timian-bunddække trives fantastisk. For at skabe et tæt og dækkende bunddække, skal du sætte 7-9 planter pr m2.

Minimumskøb er 50 planter. 
7 til 9 planter pr. m2.

Ved 50 stk. er prisen

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 2-4 hverdage

Lodden Timian - middelhavsstemning med smukke, rosa blomster-aks 

Når du anlægger et bunddække af Timian, kan du både vælge at skabe en ensartet flade med en enkelt sort, eller du kan danne en blandet mosaik af forskellige timian-sorter. På et solbeskinnet sted i haven, eller i halvskygge, vil dine timian-planter brede sig flittigt. 

Du kan f.eks. sætte dit bunddække af ‘Lodden Timian’ nær ved en solbeskinnet terrasse og nyde det smukke farvespil af matgrønne blade og rosa til purpurfarvede blomster. 

sammen med lavendel eller andre duftende krydderurter, står timian-bunddækket rigtig flot. 

Det er vigtigt at luge og vande i etableringsfasen, indtil bunddækket er tæt. Herefter er et bunddække af timian meget let at holde. ‘Thymus’ er græsk og betyder ‘livskraft’. Med et bunddække af ‘Lodden Timian’ får du et sundt og stærkt kvalitets-bunddække.