Cotula Potentillina - Trædebregne

Cotula Potentillina - Trædebregne

Trædebregner af sorten ‘Potentillina’ er en meget dekorativ og lav, stedsegrøn bunddække-type. Cotula ‘Potentillina’ dækker godt i både sol og skygge, bare jorden ikke er for tør. Når du vælger Cotula Trædebregner, får du et bunddække, der tåler betrædning. ‘Potentillina’ er velegnet i japansk inspirerede haver, mellem trædesten eller under større planter og buske i haven. 8-10 planter passer til 1 m2 og giver et tæt bunddække. Minimumskøb er 50 stk.

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Trædebregner, Cotula ‘Potentillina’ - flotte, lave, stedsegrønne bunddækkeplanter

Et bunddække af trædebregner er meget let at holde, når først det er tæt. Cotula ‘Potentillina’ er nøjsomme bunddækkende stauder, der breder sig ved rodskud. Trædebregner egner sig godt, hvor du ønsker en grøn plæne af planter, hvor der ikke skal slås græs. F.eks. mellem sten. Bladvæksten er fint filthåret og meget dekorativ. 

 

Med Trædebregner af sorten ‘Potentillina’ kan du skabe et flot og frodigt, grønt plantetæppe, der blomstrer med meget fine små blomster i juni-juli måned. Bladvæksten ved trædebregner minder af udseende om miniature-bregner.