Pachysandra terminalis 'Green Carpet'

Pachysandra terminalis 'Green Carpet'

Vinterglans 'Green Carpet' er meget frodig og dekorativ bunddække-plante, der er rigtig god i halvskygge eller skygge. Den fint tæppedannende Vinterglans 'Green Carpet' er særligt velegnet til surbund. Bladvæksten gør denne bunddække-type særligt tiltalende. Bladene vokser nemlig i meget flotte, stedsegrønne rosetter. Når du vælger Vinterglans får du et ca. 25 cm højt bunddække, der blomstrer med meget kønne hvide blomster i maj måned. Du skal beregne 8 til 10 planter pr. m2. Minimums køb er 50 planter. 50 planter passer til et bed på 5 til 6 m2.

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

På lager - Levering: Leveringstid 1-3 hverdage

Pachysandra terminalis 'Green Carpet' - frodigt, stedsegrønt bunddække

Søger du flotte, stærke, stedsegrønne bunddække-planter til havens mindre solbeskinnede surbundsbede, så er Vinterglans ‘Green Carpet’ et dekorativt og robust valg. Vinterglans ‘Green Carpet’ har en tiltalende stedsegrøn bladvækst, der vokser i rosetter. Vinterglans breder sig til et tæt, dækkende område, ved rodskud.

Med en smukt grønt plantetæppe af Pachysandra terminalis 'Green Carpet', har du et meget robust bunddække, der ikke kræver meget pasning, når først det er etableret. Vinterglans kan uden problemer sættes på nordsiden af dit hus.