Krybende Timian - Thymus Coccineus

Krybende Timian - Thymus Coccineus

‘Krybende Timian’ er en smuk, lav bunddække-plante, der blomstrer med fine purpurfarvede blomster, der har en dejlig duft, som ved Middelhavet. Et bunddække af ‘Krybende Timian’ er delvist stedsegrøn og har et væld af ganske små mørkegrønne blade. Blomstringen falder i maj og juni måned, hvor du vil kunne glæde dig over de mange små, tætsiddende purpurfarvede blomster. 7-9 bunddækkeplanter pr m2 er hvad du behøver, for at bunddækket af ‘Krybende Timian’ kommer til at danne en tæt flade.

Minimumskøb er 50 planter. 
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 7 m2.

Ved 50 stk. er prisen

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Krybende Timian - krydret duftende, mørkegrønt og purpurfarvet bunddække 

Et bunddække af ‘Krybende Timian’ vokser bedst i sol eller halvskygge. F.eks. nær en solvendt terrasse. Du bør ikke sætte ‘Krybende Timian’ i våd jord.

Med ‘Krybende Timian’ kan du enten skabe en helt ensartet flade af denne duftende sort, eller vælge at sætte den i smukt samspil med andre spændende, bunddækkende timian-sorter. Lavendel, der også trives på en solrig placering, står flot sammen med ‘Krybende Timian’.

Havens fugleliv og insekter har stor glæde og gavn af dit blomstrende timian-bunddække, hvad enten du vælger en eller flere sorter. ‘Thymos’ er græsk og betyder livskraft. Med et bunddække af ‘Krybende Timian’ vil du kunne glæde dig over sunde, smukke og stærke planter, der dækker godt af, og med tiden gør arbejdet med at luge, ganske begrænset.