Vedbend - Hedera hibernica 'Hardy Cover'

Vedbend - Hedera hibernica 'Hardy Cover'

Hardy Cover er en rigtig god, ny dansk sort af den populære, stedsegrønne bunddække-type Vedbend. Denne nye sort er endnu sundere end tidligere sorter, og fantastisk stærk. Vedbend ‘Hardy Cover’ har større blade end de øvrige sorter af vedbend, og er yderst kraftig i vækst. Søger du et bunddække, der hurtigt dækker af, og gør havens bund frodig og grøn, så er Vedbend ‘Hardy Cover’ et valg, du vil få meget glæde af. 6 til 8 planter pr. m2. Minimums køb er 50 planter. 50 planter passer til et bed på 6 til 8 m2.

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK

Forudbestilling - Leveringstid: midt i juni
Vi trækker først pengene når ordren sendes

Vedbend 'Hardy Cover' -  fantastisk stærkt bunddække med store, flotte blade

Vedbend ‘Hardy Cover’ er en meget tæt og dækkende bunddække-type, der flittigt vil brede sig både krybende i bredden og klatrende i højden, hvis der er mulighed for det. Du kan beskære dine ‘Hardy Cover’ bunddækkeplanter efter ønske, når først bunddækket er veletableret. 

‘Hardy Cover’ danner et robust, stedsegrønt plantetæppe i havens bund, der hverken kræver det store pasning eller vedligehold. Med denne type af Vedbend skaber du en flot ensartet, frodigt grøn flade, der egner sig rigtig godt i en større beplantning eller som bund under større buske og træer i haven.

Du kan også anvende dine ‘Hardy Cover’ som meget dekorative slyngplanter op ad hegn eller rionet, enten som afgrænsning af haven, eller som opdeling af havens forskellige rum. Når dit vedbend-bunddække runder sin sin 10-årsdag, vil det begynde at blomstre. Vedbend-blomster er lyse, og gul-grønne i farven med purpurfarvede nuancer.