PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Euonymus 'Emerald Gold' - Lav Benved

Euonymus 'Emerald Gold' - Lav Benved

Produktinformation

15,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser
Den stedsegrønne bunddække-type Euonymus ‘Emerald Gold’ er en helt særlig, fantastisk dekorativ plante, med smukke solgule og mørkegrønne farve-variationer i bladvæksten. ‘Emerald Gold’ bliver 30-50 cm høj, og trives både på en solrig placering i haven og på mere skyggefulde steder. Med et bunddække af denne art, får du en tætvoksende flade, af hårdføre og sunde planter, der lyser op i haven, med sine smukke nuancer. Du skal beregne 6-8 planter pr m2. Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
14,95 DKK120,00 DKK
13,95 DKK500,00 DKK
12,95 DKK1.500,00 DKK
10,95 DKK5.000,00 DKK

Ikke på lager

Med Euonymus ‘Emerald Gold’ investerer du i en meget stærk og hårdfør bunddækkeplante med flotte gulbrogede blade. Den lave Benved står frisk og smuk, særligt i begyndelsen af vækstsæsonen, hvor den får friske lysegrønne skud. I efterårets kolde måneder skifter ‘Emerald Golds’ blade til mere gule farver med rødlige islet. Et bunddække af denne type er særdeles velegnet under større buske eller træer i haven. På nordsiden af en bygning, kan ‘Emerald Gold’ sagtens trives, og stå lys og flot. 

Når bunddække er veletableret, vil den lave Benved kunne beskæres og formes efter ønske. En anden mulighed er at espaliere den lave Benved, ‘Emerald Gold’, og bruge den som dekoration op ad mur eller rækværk, eller som fritstående espalier, der opdeler havens rum. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)