Fragaria Vesca 'Rügen' - Jordbær

Fragaria Vesca 'Rügen' - Jordbær

Kunne du tænke dig et frodigt og nøjsomt bunddække, der skaber den hyggeligste skandinaviske sommerstemning i haven, så er skovjordbærsorten ‘Rügen’, det perfekte valg. Fragaria Vesca ‘Rügen’ står flot i hele vækstperioden, med de mest charmerende, små, røde skovjordbær og betagende, lette, hvide blomster.
Du kan også sætte Fragaria Vesca ‘Rügen’ i højbede og krukker. Du skal beregne 8-10 skovjordbærplanter pr m2, for at opnå et smukt, dækkende område. 

Minimumskøb er 50 planter.
50 Planter passer til et bed på ca. 5 til 6 m2

Ved 50 stk. er prisen

14,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
100 13,95 DKK 100,00 DKK
500 11,95 DKK 1.500,00 DKK
1000 9,95 DKK 5.000,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Fragaria Vesca ‘Rügen’ - skønt, frodigt og nøjsomt bunddække

Vælger du anlægge et bunddække af  Fragaria Vesca ‘Rügen’, vil kunne glæde dig over de lave, frodige bunddækkeplanter, der dækker godt, og som samtidig charmerer med deres fine blomstersætning og bærpragt. Fragaria Vesca ‘Rügen’ trives både på en solrig placering og hvor der er halvskygge i haven. 

Et bunddække af Fragaria Vesca ‘Rügen’ er fantastisk nemt at holde, når først det er veletableret. De første to vækstsæsoner, indtil skovjordbærplanterne danner en dækkende flade, skal du holde området fri for ukrudt, og vande i tørre perioder. Herefter har du et kønt og meget lidt krævende bunddække, du vil kunne glæde dig over længe.

Sætter ikke udløbere, men sår sig selv moderat.