PlanteCenter Fyns logo
Gedeblad - Lonicera nitida 'Elegant'

Gedeblad - Lonicera nitida 'Elegant'

Produktinformation

15,95 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Søger du planter til et højt, robust, stedsegrønt bunddække, så er den høje Gedebladsort ‘Elegant’ et fremragende valg. Denne type af Gedeblad-planter kaldes også for Myrtegedeblad. Med et bunddække af Myrtegedeblad i haven, får du smukke og nøjsomme, stedsegrønne bunddækkeplanter. Gedeblad-sorten ‘Elegant’ kan plantes de fleste steder, i enten sol eller skygge, og opnår en højde på 80-100 cm. Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

15,95 DKK

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisSpar
12014,95 DKK120,00 DKK
25013,95 DKK500,00 DKK
50012,95 DKK1.500,00 DKK
100010,95 DKK5.000,00 DKK

Ikke på lager

Med et bunddække af Myrtegedeblad investerer du i et bunddække, du vil kunne glæde dig over længe. Både fordi det bliver tæt og er let at holde, men også fordi det i årets løb veksler i udtryk. I foråret er myrtegedeblad-bunddækkets bladvækst friskt lysegrønt. I maj-juni blomstrer myrtegedeblad med fine gul-hvide blomster. I efteråret vil du kunne glæde dig over de små, flotte, skinnende lilla bær på dit grønne Myrtegedeblad-bunddække i haven. 

Når først dit bunddække af Myrtegedeblad-planter er veletableret, vil det dække fantastisk godt af, og blive meget let at vedligeholde. Du skal sætte 6-8 Myrtegedeblad-planter pr m2, for at opnå et godt resultat. Disse nøjsomme, robuste bunddækkeplanter kan placeres de fleste steder, både i sol og skygge, og tåler beskæring. 

Et bunddække af Myrtegedeblad står rigtig flot i sig selv, men kan også være meget dekorativt under store buske eller træer. Sætter du stedsegrønne bunddækkeplanter af sorten ‘Elegant’ under løvfældende træer, har du en frodig grøn bund i haven, selv i de måneder, hvor havens løvfældende planter står nøgne og triste.