PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Gedeblad - Lonicera nitida 'Elegant'

Gedeblad - Lonicera nitida 'Elegant'

Produktinformation

17,95 DKK/stk

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Søger du planter til et højt, robust, stedsegrønt bunddække, så er den høje Gedebladsort ‘Elegant’ et fremragende valg. Denne type af Gedeblad-planter kaldes også for Myrtegedeblad. Med et bunddække af Myrtegedeblad i haven, får du smukke og nøjsomme, stedsegrønne bunddækkeplanter.

Myrtegedeblad opnår en højde på 80-100 cm.
Trives i både skygge og sol.
Der skal beregnes 6-8 planter pr. m2.

Minimumskøb er 50 planter. Ved 50 stk. er prisen

17,95 DKKpr. stk.

Køb flere og få mængderabat

AntalStk prisDu sparer
16,95 DKK120,00 DKK
15,95 DKK500,00 DKK
14,95 DKK1.500,00 DKK
13,95 DKK4.000,00 DKK

Samlet beløb ved stk er .

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Med et bunddække af Myrtegedeblad investerer du i et bunddække, du vil kunne glæde dig over længe. Både fordi det bliver tæt og er let at holde, men også fordi det i årets løb veksler i udtryk. I foråret er myrtegedeblad-bunddækkets bladvækst friskt lysegrønt. I maj-juni blomstrer myrtegedeblad med fine gul-hvide blomster. I efteråret vil du kunne glæde dig over de små, flotte, skinnende lilla bær på dit grønne Myrtegedeblad-bunddække i haven. 

Når først dit bunddække af Myrtegedeblad-planter er veletableret, vil det dække fantastisk godt af, og blive meget let at vedligeholde. Du skal sætte 6-8 Myrtegedeblad-planter pr m2, for at opnå et godt resultat. Disse nøjsomme, robuste bunddækkeplanter kan placeres de fleste steder, både i sol og skygge, og tåler beskæring. 

Et bunddække af Myrtegedeblad står rigtig flot i sig selv, men kan også være meget dekorativt under store buske eller træer. Sætter du stedsegrønne bunddækkeplanter af sorten ‘Elegant’ under løvfældende træer, har du en frodig grøn bund i haven, selv i de måneder, hvor havens løvfældende planter står nøgne og triste. 

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)